Dette er virkelig verdt ett besøk, 60 flipperspill produsert fra 1973 & frem til i dag.
Spill hvor mye du vil for en billig penge. Anbefales på det sterkeste
Spill hvor mye du vil for en billig penge. Anbefales på det sterkeste
For en familie på fire var det billig. Kostet 100 zlot for alle. Dagspass og kunne spille på alle maskinene. Inkludert i inngangsbilletten. Kunne komme og gå. De har maskiner fra 60 tallet. Utrolig gøy å prøve de gamle. Ta en tur!
Dette er et helt supert sted å dra om du husker pinball, eller om du bare har hørt om det. Det er maskiner fra alle tidsepoker og de fleste legendariske maskiner er representert. Det var også enkelte arkade maskiner selv om ikke alle fungerte den dagen jeg var der. Fordi det ikke var informasjon om "venter reparasjon" eller tilsvarende får stedet trekk, men uansett: Vær ikke i tvil: Dette MÅ du oppleve!
Her er alle maskinene du kan huske fra du var liten. Når jeg fant "Indiana Jones" og "Addams family" var jeg i himmelen. Konseptet for stedet er fornuftig. Du betaler en liten sum, så kan du spille så mye du vil på alle maskinene. Anbefales.
Kjekt for store og små.Koste oss i flere timer. Mor hadde nesten ikke tid til å gå Betalte pr.pers eller fam.kunne komme og gå som vi ville hele dagen
Her var det artig. Masse kule spill og man kan spille så mye man vil for en rimelig penge. Morsomt med informasjon på spillemaskinene.