Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superhyggelig italiener”
Anmeldelse av Pasta Bar

Pasta Bar
Vurdert som nr. 95 av 2 105 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 15
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en kjempegod italiensk restaurant, bare et steinkast fra torget i Gamlebyen.
Kult lokale med hyggelig og oppmerksom service. Vi spiste saltimbocca og pasta til hovedrett og sjokoladekake og panna cotta til dessert. Alt smakte veldig godt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 87hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (812)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 812 anmeldelser

Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Er du glad i pasta og eller pizza, anbefales et besøk hit! Vi var 3 generasjoner som spiste forskjellige retter, alle var veldig gode. Vi besøkte derfor restauranten 2 dager i løpet av vårt 4 dagers opphold i Krakow.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, tonjee579
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2020 via mobile enheter

Her var vi to ganger og spiste, og kommer igjen med glede neste gang vi reiser til Krakow!
Lokalet va reint, lite og koseligt! Masse god italiensk mat, spesielt pizzaen dei lager er knall god, alt såg så godt ut! Lemonadane dei lager er værdt og kjøpa, var friske og gode. Virke som en veldig populær plass, var fullt øve alt, vi var bare veldig heldig begge gangene.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, 214juditf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Helt nydelig mat fikk vi servert og utrolig god service! Absolutt en resturant man må besøke om man er i Krakow.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, misavj90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Pasta og Pizza restaurant men begynte med en ostbrikke og hadde men fisk og kjøtt til hovedrett.
Ostbrikken var god og rikelig.
Lax og risotto med avokado og mango salza var god. Biffen var bestilt medium rare og ble servert perfekt stekt.
Meget god mat og hyggelig servise.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pasta Bar, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Pasta Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din