Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 75
Vis tilbud
Expedia.com
USD 75
Vis tilbud
Trip.com
USD 69
Vis tilbud
PricelineUSD 75
Hotels.comUSD 75
ZenHotels.comUSD 78
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (641)
Filtrer anmeldelser
641 resultater
Vurdering fra reisende
345
203
60
20
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
345
203
60
20
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 641 anmeldelser
Anmeldt 11. juni 2018

Hotellet ligger i rolige omgivelse, og har pene alltid rene rom. Betjeningen er meget hyggelige og min kone og jeg har opplevd dem meget imøtekommende og hjelpsomme.
Hotellet har en meget flott Frokost buffeten hvor man kan nyte om morgenen.
Stedet er absolutt å anbefale, og vi har benyttet hotellet 10-12 ganger, og vil forstatt bruke det, når vi er i Wroclaw

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, terjejorgensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maciej_Glownia_GM, General Manager på Radisson Blu Hotel, Wroclaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you very much for your opinion and your stay with us.
Hope to see you in the nearest future and meet your expectations once again.

Kind regards,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2016 via mobile enheter

Alt var perfekt fra a til å!
Vi hadde mye kontakt med hotellet før ankomst!
De var veldig behjelpelig med alt og alle i gruppen var superfornøyde!
Vi hadde lunsj på hotellet og konferanse pakke!
Det kunne ikke blitt bedre!
Skal jeg til Wroclaw igjen så skal jeg bo her!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, annebyeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maciej_Glownia_GM, General Manager på Radisson Blu Hotel, Wroclaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your stay and your comment.
Hope we can host you once again in our area.

Best regards,
Maciej Głownia
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Veldig fornøyd med mitt 5 dagers opphold. God service, rommet ble ryddet hver dag, sentralt samt rolig strøk. Gåavstand til det meste. Taxi stopp rett utenfor. Treningsstudio med alt det mest nødvendige.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, annamf92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Wroclaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2016
Google-oversetting

Dear Madam,

On the behalf of the entire staff we would like to thank you for taking your time and writing a comment about your stay in our hotel. I hope that your future stay will be as satisfying as this one.

best regards
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2016

Hotellet ligger i et stille område nær Odra elven. Fint og relativt stort standard rom, rent og ordentlig, gode senger. 2 flasker vann gratis daglig og mulighet for å lage kaffe/te på rommet. Gratis wifi som fungerer godt. Koselig liten restaurant og fint barområde, men prisene er en del høyere enn ute i byen. Anbefaler å spise frokost i gamlebyen isteden for å ha dette inkludert i romprisen. Ca. 10-15 minutter å gå til gamlebyen, og det er også gangavstand til nærmeste kjøpesenter samt Katedraløya.

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Oddrun K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maciej_Glownia_GM, General Manager på Radisson Blu Hotel, Wroclaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your opinion and your stay with us.
Hope to see you again in our area.

best regards
Maciej Głownia
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2016

Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maciej_Glownia_GM, General Manager på Radisson Blu Hotel, Wroclaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2016

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser