Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (491)
Filtrer anmeldelser
491 resultater
Vurdering fra reisende
150
242
67
19
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
150
242
67
19
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 491 anmeldelser
Anmeldt 3. juni 2016 via mobile enheter

Vi har bodd flere steder i Poznan, men det er første gang på hotell. Hotellet ligger sentralt med 10 minutter gange enten til Stary Browar og Stary Rynak. Betjeningen er imøtekommende og hyggelige. Det finnes en Spa - avdeling som vi benyttet oss av. Flinke personer her også. Frokosten var over all forventning. Rommet var stort med et fint bad. Hotellet kan anbefales ☺

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, rolfk986
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2016

Fint, rent og ryddig hotell.
Bra beliggenhet, ligger i gåavstand til det meste. Spesielt shopping og gamlebyen

Frokost var helt OK, selv om vi kom litt sent burde det vært litt mer mat der.

Internett kunne også vært litt bedre.

Dato for oppholdet: januar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 669martinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2015

Veldig greit,"lite" hotell. Hyggelig betjening, svært hjelpsomme. Flott frokost. Reint og pent alle steder. Sentralt nok,nær det meste.Gangavstand til stort shoppingsenter og fenomenal park.
Nettet fungerte perfekt. Safe på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Sissel T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2014

Ett fint og greit hotell nær det meste. Vi spiste der og maten var grei - middels. Flott frokost, hyggelig service. Minibar fungerte ikke og nettet fungerte dårlig ( høyere hastighet koster for mye). Litt støy ut mot gaten. Moderne innredning og fine rom.

Romtips: Ønsker du litt mindre støy fra trafikken så velg rom inn mot bakgården.
Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Rahjelm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNHPoznan, Sales and Marketing Coordinator på NH Poznan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2014
Google-oversetting

Dear Ragnvhj,

We are grateful for your review according your stay in our hotel NH Poznan. It is very pleasant for us to read that your stay was mostly comfortable and you were satisfied.

I am sorry that the speed of internet connection was not sufficient, however I would like to assure you that we are aware of the fact that we have to improve this issue and there are already concrete actions undertaken. That is why during your next visit to Poznan this problem won't occur.

The rooms that are in the second part of the hotel are completely separated from the noises of the main street that is why just let us know in advance so we could book a proper room.

Kind regards,

Anna Peukert
Sales and Marketing Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2014

flott hotell til en billig penge,lå ikke midt i sentum,men lå sentralt nok....mye for pengene her...
Vennlig personale..prisene i minibaren var absolutt levelige,vi brukte minibaren til egne varer uten at de brydde seg om det..positivt...

Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, JJThaule
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNHPoznan, Sales and Marketing Coordinator på NH Poznan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2014
Google-oversetting

Dear jjt34gr,

Thank you for sharing your opinion about your stay in our hotel. It is really pleasant for us to read such positive review that says your stay was comfortable. It gives us a hope that you would visit us again in the future,

Kind regards,

Anna Peukert

Sales and Marketing Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser