Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Stolica

Stolica
Vurdert som nr. 6 av 3 766 Restauranter i Warszawa
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 16
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

3 vennepar på tur til Warszawa, og der kom vi over denne fine restauranten i gamlebyen. Kelner Bartek tok oss i mot og var veldig imøtekommende og hyggelig. Vi bestilte vin og øl vi hadde ostefat og surf and turf til forrett. Hovedretter bestod av lammeskank, spareribs, And og selv bestilte jeg Beef Sirloin, og jeg må si at biffen var perfekt tilberedt, og tilbehøret smakte fantastisk. Stekte poteter,, sauterte grønnsaker og en deilig peppersaus. Her vil jeg absolutt tilbake ved en annen anledning

Dato for besøk: desember 2018
Takk, elmaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 600)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 1 600 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Vi dumpet inn i denne restauranten etter en anbefaling fra en bekjent. Så koselig! Hvite duker, koselig atmosfære, nydelig mat, fantastisk service og musikk til maten. Absolutt å anbefale!

Dato for besøk: november 2018
Takk, piah993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig opplevelse i gamlebyen i Warszawa. Pent lokale med klassiske møbler og hvite duker. Hyggelig betjening og god mat!

Dato for besøk: november 2018
Takk, NilsGHolm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Er veldig fornøyd med servicen vi fikk. Maten var veldig god. Szymon var en grei og trivelig servitør. Lokale virket rent og alt var på stell. Veldig proff hele oppholdet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Odyssey31516867972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Veldig godt kjøtt, bra service. Hadde Szymon som servitør, veldig flink. Nydelig sjokolade kake med kjempe god sorbet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Helena K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stolica, så også på

Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 

Har du vært i Stolica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.