“Veldig god mat og fantastisk personell”
Anmeldelse av Prime Cut

Prime Cut
Vurdert som nr. 8 av 5 407 Restauranter i Warszawa
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Omgivelser: Śródmieście Północne
Omgivelser: Śródmieście Północne
Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Vi spiste biff, reker og pasta her. Maten var som forventet av en av de beste biff restaurantene i Warszawa. Maten var veldig god, men det som gjør at jeg gir en anmeldelse i det hele tatt er servitøren Karol. Han er kanskje den beste servitøren jeg har møtt i mine 25 år, fantastisk service, blid, hyggelig, veldig hjelpsom, kunne mye om både vinen / maten / uteliv i byen.

For you english speakers, I’ll keep it short.
Good food, Nice location and the waiter Karol is probably to this date the best waiter I’ve met to date.å

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Jbo5797
Prime Cut, General Manager på Prime Cut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2022

Thank you :) Hope to see you soon :)

Anmeldt 4. november 2021 via mobile enheter

Veldig god steak restaurant i Warszawa, hyggelig og proff betjening, bra utvalg av vin som passer utmerket til biffen. Prisene er fornuftige og råvarene er gode. Moderne lokaler. Anbefales!

Dato for besøk: november 2021
Takk, 731erikj
Prime Cut, General Manager på Prime Cut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2021

Thank you

Anmeldt 18. februar 2020

Dette er et sted jeg virkelig vil anbefale på det sterkeste! Har aldri vært bort i en slik kvalitet på servitører eller mat noen gang. Det er den møreste biffen jeg noen gang har spist og får den levert akkurat slik jeg bestilte (hvis ikke bedre). Maten er suveren og servicen er suveren!

1  Takk, 430tobiasm
MichalPrimeCut, Dyrektor generalny på Prime Cut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020

Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, og fantastisk service. Perfekt stekt biff. Både de som ville ha den raw og de som ville ha den well done. Fantastisk vin som ble anbefalt til maten. Bør besøkes dersom turen går til Warszawa.

1  Takk, 248cathrinej
MichalPrimeCut, Dyrektor generalny på Prime Cut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2020

Anmeldt 7. februar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte tenderloin, medium/raw! Veldig godt kjøtt. Man kunne velge mellom flere silderetter og sauser🙏🏼 Vi syntes personlig ikke peppersausen var noe særlig, spesiell smak! Ellers var det veldig god mat og deilig dessert🙌🏼 Et sted man pynter seg litt, mulighet for å henge av jakken. Litt stivere priser enn ellers i Polen, men verdt det🤩 Anbefales!

2  Takk, julianeliee
MichalPrimeCut, Dyrektor generalny på Prime Cut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2020

Reisende som så på Prime Cut, så også på

Warszawa, Mazovia Province

Har du vært i Prime Cut? Del dine erfaringer!