Sajra T
Oslo, Norge
Anmeldelse av PURO Warszawa Centrum
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. apr. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Łukasz Ferenc, Guest Services / Front OfficePURO Warszawa Centrum, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. sep. 2024
Dear Sajrat,
Thank you for your kind review! We're delighted to hear that you and your friends had such a satisfying stay with us.

It's great to know that you enjoyed our new and modern hotel, as well as its central location with convenient transport options nearby. We're also pleased that you found our breakfast to be one of the better ones you've experienced..

We would love to welcome you back for another stay in the future!

Warm regards,
  • ibis
2.8 km fra PURO Warszawa Centrum
Se flere hoteller i Warszawa
Anmeldt 30. januar 2024 via mobile enheter

Sentrumsnært og ikke altfor stort. Veldig hyggelig service. Hotel med god 4 stjernes standard. Fint innredet frokost salong med en fin mix av stoler, bord og sofaer. Når hotellet er tildels lite ift veldig mange andre store hotel i sentrum blir også atmosfæren hyggeligere og med mindre trafikk.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Øyvind B
Łukasz Ferenc, Guest Services / Front Office på PURO Warszawa Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2024

Dear Oyvind,
Thank you for taking the time to share your thoughts on your recent stay with us. We're delighted to hear that you enjoyed your experience at our hotel.

It's wonderful to know that you found our location close to the center. We strive to provide a cozy and intimate atmosphere for our guests to enjoy.

We're glad you had a positive experience with our service. Providing excellent service is a top priority for us, and we're thrilled that it contributed to your satisfaction.

Your compliments about our breakfast lounge are truly appreciated. We believe in creating a welcoming and comfortable environment for our guests to enjoy their meals.

Thank you for highlighting the atmosphere of our hotel. We agree that our smaller size contributes to a more pleasant and peaceful ambiance compared to larger hotels in the city center.

We hope to have the pleasure of welcoming you back for another enjoyable stay in the future.

Warm regards,
Łukasz Ferenc

Anmeldt 4. april 2022 via mobile enheter

Et lekkert hotell i herlig design. Sengene, putene og sengetøyet fortjener å bli nevnt:) Frokosten var delikat og smakte nydelig. Anbefaler også en tur i hotellets SPA for en behandling. Betjeningen var smilende og veldig hjelpsomme! Et hotell i ypperste klasse, anbefales!!!

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Inspire51365528849
Anna Popławska, Guest Services / Front Office på PURO Warszawa Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2022

Dear ToneB ,

On behalf of my Team and myself, I would like to thank you for your visit to PURO Warszawa Centrum and your kind review :)

It makes us more than happy to read such a positive feedback after your stay. It seems like you have spent a pleasant time in our hotel.

Design, exceptional service and highest quality are our top priorities. That's great you have pointed that :)

We invest in the best beds and linen, as we know that proper sleep is a key to have a good day.

We hope to see you soon!

Best regards,
Anna Popławska

Anmeldt 28. november 2021 via mobile enheter

Fantastisk Hotel, ligger veldig sentralt samtidig sjarmerende fra by-støy. Hotellet er rent og har utrolig fin design.
Frokost- helt fantastisk, mye å velge av, smakfull og delikat👌👌👌 spa, sauna, gym
Bar på 7 etasje med gode drinker og musikk. Hjelpsom ansatte, jeg har bare positive kommentaren her 👌👍🤩 Vi kommer tilbake, anbefales.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, W3161DDmonikak
Anna Popławska, Guest Services / Front Office på PURO Warszawa Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2021

Dear W3161DDmonikak,

Thank you fo staying at PURO Warszawa Centrum!

We are more than happy that you have appreciated our design, location, sauna, gym, bar and our lovely staff :)

Your recommendation means a lot to us!

We hope to see you soon :)

Very best regards,
Anna Poplawska

Anmeldt 20. februar 2020

Fantastisk hotell med flott beliggenhet. Hotellet holdt høy standard og var veldig lekkert innredet. Beliggenheten var perfekt for vårt vedkommende og det lå mange restauranter i området. Ikke langt unna sentralstasjonen, og gamlebyen lå i gå avstand. Vi hadde ett fantastisk opphold og rommet var stort og lekkert. Hotellets SPA avdelingen virket også veldig inbydne. Hotell baren i topp etg. hadde gode drinker, og hyggelig stemning. Frokosten var utrolig god, med godt utvalg og lekker restaurant.
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, Guccilpa
PuroWarszawaCentrum, Manager på PURO Warszawa Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020

Dear Guccilpa,

A great thank you from our entire team here at Puro for the great comment :) We are happy that your entire experience was positive, and that you enjoyed so many aspects - from the breakfast, to the bar, and to the design. We hope to welcome you back soon!

Kind regards,

Cristina Burlacu

Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Vi bodde på PURO fra torsdag til søndag. Vi hadde oppgradert rommet vårt til «corner suite». Rommet var såå fint🤩 Stort rom med god garderobeplass, utsikt fra alle kanter! Badet var stort, hadde badekar og dusj hver for seg som var veldig deilig🤩 Rommene hadde også solskjerming som man styrte fra iPad, så rommet var helt mørkt mens man skulle sove! Dette var da valgfritt🙏🏼 Benyttet oss også av spaet de hadde på hotellet, fint og rent, hyggelig opplevelse. Baren i toppetasjen var også veldig kul med gode drinker! Et hotell som anbefales! Nå har vi vært på både PURO i Krakow og Warszawa, vi kommer tilbake👏🏻

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, julianeliee
PuroWarszawaCentrum, Front Office Manager på PURO Warszawa Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2020

Dear julianeliee,

Thank you for your stay with us at Puro! We are so glad that the Corner room was a perfect choice for creating such a relaxing experience during your trip to Warsaw :) it is always a pleasure for us that the facilities which we created with our guests in mind are actually appreciated by them. We hope to welcome you back in the future, always staying on your favorite list of hotels!

Best regards,

Cristina Burlacu