Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“50 års selskap”
Anmeldelse av Delicja Polska

Delicja Polska
Vurdert som nr. 39 av 3 577 Restauranter i Warszawa
Prisklasse: USD 5 - USD 26
Kjøkken: Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Vakker utsikt, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Śródmieście Północne
Anmeldt 2. desember 2018

Vi feiret min kones 50års dag her i fjor sommer, men dessverre har jeg glemt å skrive et par ord - Litt treg:), men når det er sagt så var opplevelsen helt fantastisk. Vi forhåndsbestilte alt uten problemer, og med 30 personer så passer deres store rom fint. Flott dekt opp med hvite duker, blomster osv. osv. Kan anbefales på det sterkeste. Min Kone Nina var meget fornøyd med dagen - kunne ikke blitt bedre. God mat og servicen var helt på topp.. OBS - vi besøkte Delicja i juni 2017 og ikke 2018

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Helge B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (702)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 702 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten lå midt i hjertet av hovedstaden, et litt mindre spisested i forhold til at vi var ca 50 som inntok middagen her. Langbordene var flott pyntet og gjort klar for oss. Tok litt tid før maten kom, og det gikk litt tid fra noen fikk servert til alle hadde fått middagen på bordet...men, hvem bryr seg vel om slikt, maten smakte helt utmerket og drikken likeså! Høy stemning, intimt og koselig sted! Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Riviera1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2016

Selve restauranten er vakker, i sin gamle stil med gamle møbler. Servicenivået er gjennomsnittlig, og det samme er maten. Vi spiste en treretter som smakte greit, men ikke mer enn det. Restauranten er barnevennlig.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jannecke J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2016 via mobile enheter

Liten, estetisk vakker restaurant! Alt er gjennomført fra sammensetningen på pynten til maten på tallerkenen!
Super service! Servitørene er oppmerksomme og høflige!
Den beste anda jeg har spist og kalve entrecôten var deilig! Men alt er sikkert godt! Tartaren til forrett feks. Den smelter i munnen!
Og hyggelige priser!
Tips: Book tidlig!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, thereseborke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2016 via mobile enheter

Dette var mitt andre besøk her. Flott, koselig interiør, nydelig og delikat matopplevelse!! ANBEFALES!!!

Dato for besøk: september 2016
2  Takk, monichur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Delicja Polska, så også på

Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 

Har du vært i Delicja Polska? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din