Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert!”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
ons. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 253 av 3 575 Restauranter i Warszawa
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservater
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Helt supert når du er klar for god mat du kjenner og litt lei de polske spesialitetene. Dette er Hard Rock slik det er over hele verden. God mat, god musikk, fantastiske drinker og god service!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HRCGeneralManager, Dyrektor generalny på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019
Google-oversetting

Hello KennethO547, thank you for your review :) We are glad you enjoyed our food, staff & music:) We hope you will be back soon. All best!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 589)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 590 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018

Hyggelig sted å spise en lunch på. Jeg fikk maten til rett tid men flere av våre venner måtte vente lenge på å få mater servert. Det er ikke bra. Men generelt tror jeg dette er et fint sted å kose på på.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kyrre F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HRCGeneralManager, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you so much Kyrre for sharing your thoughts from your last visit. We will work harder on our service to give you best possible Hard Rock experience during your next visit :) See you in Warsaw!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018

God mat og store porsjoner. Fine lokaler. Treg service selv om det var 9 kelnere og nesten ingen gjester. Vi måtte vente 17 minutter på en øl.

Dato for besøk: september 2018
Takk, MiaV66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HRCGeneralManager, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018
Google-oversetting

Dear MiaV66. Thank you for your feedback. Glad you like the food but also we are very sorry for any inconvienience during your last visit. Please be sure that we will work much harder to improve our service in the future. Hope to see you back soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Super stemning, rask service, god mat og meget fine priser. Ligger sentralt til rett ved kjøpesenteret.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tina T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HRCGeneralManager, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018
Google-oversetting

Hello Tina. Thank you so much for your review. Feel more than welcome anytime you'll be in Warsaw :) See you soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Denne plassen er kjempe lokalt plasser ved kjøpe senteret og vis a vis tog stasjonen. Kjempe våkent og hyggelig personell som jobber her. Går du tom for drikke er det ikke mange sekundene før du har påfyll. Maten og desserten er upåklagelig god

Dato for besøk: mai 2018
Takk, toren15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HRCGeneralManager, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018
Google-oversetting

Hi Tore N. Thank you so much for your feedback and appreciaiting our food menu! <3 Hope to see you soon during your next visit :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din