“Anbefaler ikke. Lurte oss .”
Anmeldelse av Whiskey in the Jar

Whiskey in the Jar
Vurdert som nr. 7 av 5 424 Restauranter i Warszawa
Omgivelser: Śródmieście Południowe
Omgivelser: Śródmieście Południowe
Anmeldt 9. mars 2024

Dessverre denne gangen leverte helt annen rett en vi bestilte. Veldig skuffet. Der verste at de ikke ville innrømme feil . Kommer aldri der igjen

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Go65154104387

Anmeldt 25. mai 2023 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord, og det var selvfølgelig vår feil. Men siden vi bare var to fikk vi beskjed at vi kunne vente. Vi ble stående i gangen lenge, og til slutt spurte vi om vi kunne vente i baren. Hvorfor ble vi ikke vist dit med en gang? I baren ventet vi også lenge, før noen tok vår bestilling på drikke. Da vi endelig fikk bord, fikk vi beskjed om at ventetiden på mat var 1 time! Da hadde vi allerede ventet så lenge, at vi bestemte oss for å bare vente 1 time til også.. Men da endelig maten kom, var burgeren veldig god . En av de bedre jeg har spist. Service var sånn passe.. Måtte be om mer drikke hele veien o.l. Ingenting ekstra..

Dato for besøk: mai 2023
Takk, MarianneK-B
Anmeldt 20. mai 2023 via mobile enheter

Turistfelle vil jeg si. Bråkete musikk, hørte ikke hva noen rundt bordet vårt sa. Ikke mest servicevennlige staff’en jeg har vært borti. Middelmådig mat.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Road55452070264
Anmeldt 27. april 2023 via mobile enheter

Å herregud så fantastisk mat og drinker de hadde her!! Servicen var ingenting å klage på heller. De var veldig flinke og snille de som jobbet her. Meg og mine brødre storkoste oss her, og vi kommer nok tilbake igjen her. Anbefales!!

Dato for besøk: april 2023
Takk, lindamari007
Anmeldt 6. oktober 2022

Fantastisk atmosfære , flinke servitører og herlig mat . Spennende drinker . Anbefales på det sterkere

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, OxanaD2
Kinga D, Owner på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2022

Thank you for your recommendation! It's great that the visit met your expectations. We recommend you for the future! 🤘

Reisende som så på Whiskey in the Jar, så også på

Warszawa, Mazovia Province

Har du vært i Whiskey in the Jar? Del dine erfaringer!