“Deilig biff!”

God for: Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Śródmieście Południowe
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Kjæresten min og jeg bestilte forskjellig type biff og begge var superfornøyd. Fikk anbefalt vin som passet til maten. Behagelig atmosfære og god service.

2  Takk, miahanse

Anmeldt 18. oktober 2016

En svært hyggelig restaurant med fin service og med svært godt langtidshengt oksekjøtt. Absolutt anbefalelsesverdig.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Mass135
Anmeldt 10. oktober 2016

Minste steakhouse jeg har vært på..Godt med betjening. Hyggelig plass med kjempe god mat og vin..Anbefales !😆

Dato for besøk: september 2016
1  Takk, offshorelinda
Anmeldt 18. september 2016 via mobile enheter

Vi var 12 personer som bestilte Veal sweetbread til forrett, oksefilet til hovedrett og creme brulet til dessert. Maten var nydelig, særlig biffen var super! Mye god vin og drinker ble også en viktig del av måltidet. Intim koselig restaurant som også innbyr til romantiske restaurantbesøk. Meget bra service.
Prøv denne plassen og dere blir neppe skuffet!

Dato for besøk: september 2016
Takk, Rune1973
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Wagyu biffen var utmerket og creme brulee'n veldig god. Så er du på utkikk etter god biff, god service, samt en hyggelig kveld. Da er dette et meget godt valg, spiser mer enn gjerne her igjen 😊

Dato for besøk: juli 2016
Takk, glennaldo

Reisende som så på Butchery And Wine, så også på

Warszawa, Mazovia Province

Har du vært i Butchery And Wine? Del dine erfaringer!