Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god lunsj og middag”
Anmeldelse av Stary Dom Restaurant

Stary Dom Restaurant
Vurdert som nr. 52 av 3 766 Restauranter i Warszawa
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Lokalet her var stort og fint, superkoselig. Her var det ganske fullbooket, virket som et populært sted. Maten var kjempe bra og det var veldig bra priser. Jeg ville spesielt anbefalt å smake på spareribsen, noe av det beste jeg har smakt. Dette stedet ville jeg absolutt besøkt igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 133)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 2 133 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Var i Warszawa, og skulle spise lunsj, for nøyaktig en uke siden. Heldigvis var vi sammen med kjentfolk, som hadde god oversikt over restaurantene i byen. Vi ønsket å spise typisk pols mat, og de valgte denne restaurenten. Det var et godt valg! Vi hadde pierogi som forrett. Enkelt men smakfullt. Neste rett var stekt and. Godt det også, men porsjonene var i største laget for en lunsje. Stilige lokaler med stor takhøyde. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 777arnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2017 via mobile enheter

Vi var 26 kolleger som feiret julebord her. Fikk egen avdeling oppe i 2.etg. Proff service, masse mat. Typisk polsk kjøkken. Deilig pavlova til dessert. Ligger litt utenfor sentrum, så ta taxi dit. Veldig rustikt og flott lokale.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2017 via mobile enheter

God service. Fikk bord med en gang. Virket som om beliggenheten var litt utenfor turistområdene.
Maten var veldig god, overkommelige priser med tanke på kvalitet. Vi spise forrett og hovedrett og delte to flasker god rødvin. Vi betalte 820pln (inkludert tips) for 5x forrett, 4x hovedrett, 2x øl, 2x vann, 2x brus og 2 flasker vin.
Kommer gjerne igjen.
Anbefaler rødbetsuppe til forrett og villsvin til hovedrett.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 378mikall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

I dag opplevde det ypperste av topp service og utrolig smakfull og kulinarisk matopplevelse. Her bryr alle ansatte seg om de som er viktigst, nemlig kundene. Hvis jeg kunne ha gitt 6 istedenfor 5 så ville jeg ha gjort det. Her er det flott klima, ikke høylytt og det som er viktig i fokus. Din partner og selvfølgelig det å kunne bruke din verdifulle tid på en slik opplevelse som nettopp dette var. Hit skal vi igjen. Neste gang med jentene våre. FANTASTISK !!!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, tomaseliasw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stary Dom Restaurant, så også på

Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 

Har du vært i Stary Dom Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.