Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stemningsfull restaurant med fremragende service”
Anmeldelse av Stary Dom Restaurant

Stary Dom Restaurant
Vurdert som nr. 52 av 3 766 Restauranter i Warszawa
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. februar 2019

Vi var 5 voksne som hadde bestilt bord på en lørdag. Det var helt fullt og meget god stemning. Vi ble tatt meget godt vare på av en hyggelig og serviceinnstilt ung kelner som het Daniel hvis jeg husker rett. Maten var utmerket og alle 5 var svært fornøyd med kvelden. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hansrin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 133)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 2 133 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Lokalet her var stort og fint, superkoselig. Her var det ganske fullbooket, virket som et populært sted. Maten var kjempe bra og det var veldig bra priser. Jeg ville spesielt anbefalt å smake på spareribsen, noe av det beste jeg har smakt. Dette stedet ville jeg absolutt besøkt igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Var i Warszawa, og skulle spise lunsj, for nøyaktig en uke siden. Heldigvis var vi sammen med kjentfolk, som hadde god oversikt over restaurantene i byen. Vi ønsket å spise typisk pols mat, og de valgte denne restaurenten. Det var et godt valg! Vi hadde pierogi som forrett. Enkelt men smakfullt. Neste rett var stekt and. Godt det også, men porsjonene var i største laget for en lunsje. Stilige lokaler med stor takhøyde. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 777arnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2017 via mobile enheter

Vi var 26 kolleger som feiret julebord her. Fikk egen avdeling oppe i 2.etg. Proff service, masse mat. Typisk polsk kjøkken. Deilig pavlova til dessert. Ligger litt utenfor sentrum, så ta taxi dit. Veldig rustikt og flott lokale.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2017 via mobile enheter

God service. Fikk bord med en gang. Virket som om beliggenheten var litt utenfor turistområdene.
Maten var veldig god, overkommelige priser med tanke på kvalitet. Vi spise forrett og hovedrett og delte to flasker god rødvin. Vi betalte 820pln (inkludert tips) for 5x forrett, 4x hovedrett, 2x øl, 2x vann, 2x brus og 2 flasker vin.
Kommer gjerne igjen.
Anbefaler rødbetsuppe til forrett og villsvin til hovedrett.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 378mikall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stary Dom Restaurant, så også på

Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 

Har du vært i Stary Dom Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.