Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Audun P
Bergen, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 28. mai 2019
Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
5,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 135
  • Hotels.com
  • Royal Tulip
  • Booking.com
1.1 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 935
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 935
  • Priceline
3.0 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
ibis
kr 823
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 779
  • Hotels.com
3.5 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 889
  • Algotels
1.6 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotel Exterior
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • HolidayInn.com
    kr 889
  • Expedia.com
    kr 890
0.7 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 298
  • Algotels
2.4 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 720
  • Expedia.com
    kr 1 779
1.3 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Svømmebasseng
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 978
  • Novotel
    kr 1 011
1.7 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Restaurant
View from Castle Square
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 447
  • Algotels
3.2 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Motel One Warsaw-Chopin Lounge
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 737
  • Expedia.com
    kr 749
2.7 km fra Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Warszawa
Anmeldelser (2 613)
Filtrer anmeldelser
2 613 resultater
Vurdering fra reisende
1 006
1 092
334
112
69
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 006
1 092
334
112
69
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 2 613 anmeldelser
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Dette er et fint hotell hvor rommene er rene, ganske fine og har en bra størrelse.
Frokosten er flott med mye godt å drikke og spise.
Jeg har alltid hatt rom mot bakgården og har aldri hørt en lyd om natten.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, erikbang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Et kjempefint hotell med hyggelig og hjelpsomt personale. Bestilte middag på room service som var helt fantastisk. Eneste problemet er at det er så lytt her at det gir vanskeligheter for å sove.
Frokosten var helt ok.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TMNettum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Rommet er koselig, men etter en liten ulykke med cola zero i senga, fant vi jo fort ut at de ikke skiftet sengetøy, men bare ryddet senga. Kaotisk spisesal mht frokost- var liksom ikke noe system så det var vanskelig å få bord. Ellers må jeg si meg fornøyd med plasseringen .

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sylvia I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Var 3 dager i Warszawa på venninnetur - shopping og spa! Var kjempefornøyd med hotellet - rommet var utrolig fint og romslig, og frokosten var fantastisk. Alle på hotellet var smilende og hyggelige, bortsett fra Johanna som tok oss imot. Hun kunne trengt et smilekurs eller to😉 Ellers er vi storfornøyde!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, carrokarlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nick T, Manager på Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your review.
kind regards,
Nick T

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Hotellet er lett og finne da det ligger rett i nærheten av det moderne Samsung bygget.

Rommene er preget av moderne flater men heiser og entre er fortsatt gammel.

Personalet virker hyggelig.

Rommet var OK rent, Det som trekker er litt smuler på gulvene, noen hår på sengegavl og litt urent toalett.

Rommet får 4/5 (Vi fikk en god pris på rommet)

---

Vi hadde en dag på hotellet hvor vi ønsket å teste litt forskjellige matretter og deserter.
Helt forferdelig matopplevelse til høye priser.
Bildene i katalogene stemmer overhode ikke overens med hva de serverer. Vi bestilte 3 kjøttretter som bar preg av å ikke være ferske. Dessertene smakte gammelt og ble ikke spist i fare for å bli syk. Deler av rettene var fryst

Det hele kostet oss 700kr noe som ville gitt oss Michelin retter andre steder i Polen.

Maten får 1/5

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nucond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Joanna M, Guest Relations Manager på Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2017
Google-oversetting

Dear Nucon D,
we're glad that you chose to stay at the Radisson BLU Sobieski and that you were pleased with the location and our staff.
We're disappointed to hear you're unsatisfied with the food experience in our restaurant. Please know this will be brought to the attention of our Food & Drink team so we may improve for the future. We hope you'll give us another opportunity to provide you with the quality experience we pride ourselves in. Thank you again for taking the time to share. Have a great day. Best regards, Joanna Matusewicz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser