Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 110
Expedia.comUSD 110
Marriott HotelsUSD 111
TravelocityUSD 110
PricelineUSD 180
TripadvisorUSD 110
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 451)
Filtrer anmeldelser
3 451 resultater
Vurdering fra reisende
1 805
1 138
350
97
61
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 805
1 138
350
97
61
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 3 451 anmeldelser
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i Warszawa med gangavstand til gamlebyen. Det er et stort hotell med hyggelige ansatte. Vi ble vel tatt imot og følte oss godt ivaretatt under vårt weekendopphold. Ved en feiltakelse glemte vi å bestille frokost da vi booket hotellet på nett. Tipper det lønner seg å bestille sammen med rommet og at prisen da blir lavere.. Vi valgte uansett å spise frokost på hotellet, det var iallefall nydelig frokost og utvalget var veldig bra. På toppen av hotellet er det en bar som serverer veldig gode drinker.
Det er dessuten fantastisk utsikt fra hotellet over!
Vi likte oss her og kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2018

Hotel på det gjennomsnittelige. Frokost kunne vært bedre men grei nok. Ingen nattklubb eller annen underholdning. Litt kjedelig. Positivt med sentral beliggenhet ikke langt unna gamlebyen og andre severdigheter.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, OleTorgeirH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LuizaSz, Executive Assistant på Warsaw Marriott Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2018
Google-oversetting

Dear Ole,

Thank you for leaving the comment about Warsaw Marriott Hotel.
We are proud to be the central-located hotel in the heart of the city where many clubs, restaurants and entertainment places are so close.
Our hotel offers also very nice bar - Panorama Sky Bar - on the top floor. From 40th floor we can assure great view as well as tasty drinks and snacks.
We hope you visit us again and try the offer at the Panorama Sky Bar.

Best regards,
Luiza Szelpuk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Personalet hilser alltid, er vennlige og på tilbudssiden og hotellrommet bærer preg av at den som rydder har yrkesstolthet. Det er personalet som virkelig setter dette hotellet i verdensklasse.
Vakre rom. Våknet i 34 etg sammen med bomullskyer i en herlig seng, uthvilt og nøt en herlig frokost der en virkelig blir sett og ivaretatt. Kudos!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, mettitta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juni 2018

Veldig bra hotell, god standard og oppdatert til å være et såpass gammelt hotell. Bra beliggenhet, super service, fine rom og Nice sky-bar. Nokså dyre drinker i sky-baren, men det er vel en del av greia. Anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Vi oppgraderte hotellrom for en rimelig penge. Da fikk vi tilgang til loungen. Der serveres det drikke og mat inkludert i prisen hele døgnet. God kvalitet på mat og drikke. Vi snakker her småretter og snacs.
Spa avdelingen er å anbefale, bassenget og og området rundt er noe stressende.
Spa/ massasje behandling til en rimelig penge av god kvalitet.

Hotellet ligger sentralt til
Anbefales

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 579hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser