Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 521)
Filtrer anmeldelser
2 521 resultater
Vurdering fra reisende
1 333
975
167
31
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 333
975
167
31
15
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 521 anmeldelser
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Flott hotell sentralt i Warszawa. Rommene er store, gode senger. Rommene var rene og pene. Frokosten hadde stort utvalg, service var upåklagelig. Flere gode restauranter i nærheten, kort vei til offentlig kommunikasjon. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Svein L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRELATIONS3384, Guest Relations Manager på Mercure Warsaw Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018
Google-oversetting

Dear Svein,

Thank you for fulfilled our hearts with your warm and kind words.
We are extremely glad that your stay was pleasant and you spent a nice time with us!
It's a huge reason to be proud when we know you want to visit us again :)
See you as soon as possible and greetings from Warsaw.

Kind regards
Ernest Podgórski
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2017

Dette var en flott opplevelse. Seminar- og juleavslutningstur. Ble tatt vel i mot i resepsjonen, innsjekkingen gikk raskt. Hadde enkeltrom med alle fasiliteter man tenker et slikt stort hotell skal ha. Suveren frokost med mange valg. Koselig barområde. Flere konferanserom med alle mulige tekniske hjelpemidler. Vel verd et besøk.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Per Arne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRELATIONS3384, Guest Relations Manager på Mercure Warsaw Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017
Google-oversetting

Dear Arne,

Thank you for being with us and celebrating this special time of the year in December. I am glad that the seminar went well and that all was perfectly organized according to your needs and expectations. This is for us so important! We hope that your experience at the Mercure Warszawa Grand Hotel will be very memorable for a long time and will make you stay at our place again.

We hope to see you soon in 2018!
Best regards,

Joanna Piotrowska
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2017 via mobile enheter

OK hotell, men veldig irriterende å avertere for 24 hrs room service når man egentlig ikke har det. Legger meg sulten, ettersom minibaren var elendig.

Enten må denne tjenesten fjernes fra informasjonspakka, ellers må hotellet faktisk gjennomføre.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Gabriel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRELATIONS3384, Guest Relations Manager på Mercure Warsaw Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2017
Google-oversetting

Dear Gabriel,

thank you for sharing your opinion regarding your stay at the Mercure Warszawa Grand Hotel. I am very sorry about your dissatisfaction with our roomservice. I will definitely check on this since it is available for the guests for 24 hours. I am not sure what happened that you had some difficulties to order it this day at nighttime, as I assume.
I hope that everything else was fine and there will be another opportunity for us to recover from your bad roomservice impression.

Best regards,
Joanna Piotrowska
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Kjempe flott sentralt hotell til en overkommelig pris med store fine rom, rent og pent. Frokosten var virkelig bra!! Restauranten / baren Winestone som ligger på hotellet er virkelig verdt et besøk, nydelig mat og mye god vin. Eneste negative på hotellet var sengene, de var harde og knirka bare man snudde seg. Hadde forventet bedre senger på dette hotellet. Men kommer uansett tilbake hit neste gang jeg skal til Warszawa.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ThereseNyberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRELATIONS3384, Guest Relations Manager på Mercure Warsaw Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2017
Google-oversetting

Dear ThereseNyberg.

Thank you very much for your opinion and high rating. We are glad that you enjoyed your stay. We hope your next visit in our hotel will be as pleasant as a previous one. See you!

Kind Regards
Ernest Podgórski
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Flotte store rom. Vi var et reisefølge på 10 pers. Vi som hadde rom i 2 etg hadde gode senger men de som hadde rom i 4 etg klagde på harde senger og at de kjente fjærene. Hyggelig betjening,god frokost og beliggenheten er sentral

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Wanderer547281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRELATIONS3384, Guest Relations Manager på Mercure Warsaw Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your opinion and high rating. We are very glad that you enjoyed your stay in our hotel.
We hope your next visit will be as pleasant as a previous one. See you soon.

Kind regards
Ernest Podgórski
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser