Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 498)
Filtrer anmeldelser
3 498 resultater
Vurdering fra reisende
2 198
971
220
73
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
2 198
971
220
73
36
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 498 anmeldelser
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotell, perfekt beliggenhet med gåavstand til deg meste. Nærhet til.gamlebyen, gågater, restauranter og kollektivt transport. Hyggelig personal, flotte rom, veldig god Frokost & deilige senger. SPA avdelingen var absolutt verdt ett besøk for avslappning og nytelse. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Guccilpa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Luksushotell med høy romstandard, meget god frokost og restaurant. Hyggelig betjening, flott svømmebasseng og trimrom med mulighet for massasje. Rolig, men sentral beliggenhet i gangavstand til gamlebyen og med en herlig park rett ved siden av.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Bjørn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

3. Gangen på dette hotellet, og vi er like fornøyd hver gang. De har VERDENS beste senger, og hver gang jeg kommer hit må jeg bare ligger litt i senga for å kjenne hvor digg det er. Madrassene og dynene er magiske! Veldig god beliggenhet, og vi kommer tilbake igjen hvis vi skal til Warszawa.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MarianneK-B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk service fra ankomst til avreise! Veldig hjelpsomme ved endringer og andre spørsmål. Gåavstand til gamlebyen.
God frokost som inkluderer alt man måtte ønske seg.
Store, fine rom med gode senger! Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, carinae348
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sofitel_Warsaw, Guest Relations Manager på Sofitel Warsaw Victoria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for such a positive review of our Sofitel Warsaw Victoria Hotel. You can be sure that we are more than happy to hear that you had so good experience with our hotel.

I was truly delighted to know that you were pleasantly surprised by the hotel and you enjoyed every single aspect of your stay. Located in the center of Warsaw Sofitel enables you with easy access to all the places you need both in the walking distance and by using available means of transport. It is nice to know that the Breakfast served for you was very tasty and you truly enjoyed wide selection of fresh and healthy food offered at Kitchen Gallery restaurant. Please rest assured that it is encouraging for us to learn that our Guests are satisfied with our services as this is what we strive for every day. I already shared your feedback with the whole team Members, as I am sure that this motivate us the most to continue the effort we put in to exceed the Guests' expectations.

All in all, I want to thank you once again for recommending our hotel to other TripAdvisor users. Our entire team, including myself will not miss this chance to provide you with another Magnifique experience in our property.

Yours sincerely,

Małgorzata Badełek
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Har snart tilbragt to døgn på hotellet. Det har sentral beliggenhet, gode tilbud på aktiviteter (spa, svømmebasseng og trimrom) og ikke minst en utmerket frokostbuffet. Rommene er relativt store med god mulighet for å slappe av, også utenom sengetid. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sofitel_Warsaw, Guest Relations Manager på Sofitel Warsaw Victoria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

I very much appreciate the time you took to share you feedback regarding your recent stay at Sofitel Warsaw Victoria.

I am pleased to hear that you have enjoyed the very convenient location of the hotel, indeed allowing our Guests to easily explore the various attractions within a walking distance. Regarding your compliments about the comfort of the room, I am truly glad that the aesthetics and conditions pleased you, since delivering a remarkable service to our Guests is our first concern.

I am also very happy to notice that you were pleased with the wide range of breakfast offering. We strongly believe that it is primordial to provide our Guests with a diverse and healthy breakfast assortment for an exquisite start of the day, adapted for all types of food preferences and intolerances. I wish to inform you that I have passed along your feedback which will serve as encouragement as we persist on providing high standards of service.

We will be honored to welcome you again soon if you have the chance to visit Warsaw again.

Yours sincerely,

Małgorzata Badełek
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser