“Anbefales”

God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Śródmieście Południowe
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Det var hyggelig atmosfære, og serviceinnstilt
Betjening og veldig god mat. Det bar rent og pent. Stort utvalg i menyen

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 896emiliee

Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

Vi hadde store forventninger til dette stedet! Bestilte biff med tilbehør! Ble dessverre skuffet! Smakte veldig lite og det var ikke så mørt! Desserten var Okay! Servicen var bra! Hyggelig betjening!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Sara N
Anmeldt 23. juli 2022

Biffen var grillet til perfeksjon! De grillede grønnsakene(medfølgende krydret vinaigrette), sammen med peppersaus, endte opp med å bli det beste biff-måltidet jeg noen gang har spist. Fantastisk service med oppmerksomme kelnere høynet opplevelsen ytterlige. Hadde også med en liten hund, og vi fikk sitte ute i bakgården i herlig atmosfære med levende lys. 10/10! NB. Ostekaken med sorbet må bare smakes!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, susannea303
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Dette stedet anbefaler jeg virkelig. Helt fantastisk mat, service ekselent, alt er bare helt utrolig opplevelse. Her kan du sitte ute, vi hadde med vår Engelsk Toyterrier.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Elin S
Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter

Dårlig entrecôte , til høy pris! Fint lokale, og når du bestiller entrecôte til 168 zloty har du forventninger om at det er kvalitet du får servert. Entrecôtene vi fikk var utrolig seige, ikke spesielt god smak heller. Ingen forståelse fra servitør når vi gjorde dem oppmerksom på de dårlige biffene!

Dato for besøk: april 2022
Takk, mystic2202
Łukasz S, Owner på HOZA Argentine Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2022

Dear mystic2202,
Thank you for your opinion, we appreciate all the tips how to improve our restaurant.
We hope that you give us second chance in the future - then we recommend to choose our beef tenderloin, it is the most tender part of the beef in contrast to entrecote.
We really would love to have a lover prices, but Argentinian beef that is imported for other part of the world is just expensive product and we just can't get it cheaper.
We are sorry that you rate us soo low, but hopefully next time we will do better.
Best regards,
Łukasz Stachura

Reisende som så på HOZA Argentine Steakhouse, så også på

Warszawa, Mazovia Province

Har du vært i HOZA Argentine Steakhouse? Del dine erfaringer!