For en utrolig stor skuffelse dette var. Med min asiatiske bakgrunn, kan jeg skrive under på at dette var langt fra autentisk Thai mat. Jeg har spist hos mange thailandske restauranter og har mange thailandske venner. Hit kom vi, skrubbsultne, og med høye forventinger, da de utgir seg for å ha 100% autentisk Thai mat. Ikke var det nok smak i rettene, verken sødme, eller styrke. Kunne verken finne smaken av fiskesaus, kokos, chili, eller lime i noen av rettene vi bestilte, som er de ingrediensene det thailandske kjøkkenet er kjent for. Servitøren kunne ikke bry seg om å spørre om noe var galt med maten, da vi kastet 2/3 av maten vi bestilte. På vei hjem stakk vi innom KFC...
Tror også betjeningen kunne ha hatt godt av litt opplæring i kundeservice. Vi fikk ikke et eneste smil eller spørsmål om maten smakte. Kun glanene blikk var å få.
Hva gjør forresten dumplings på menyen til en "100% autentisk Thai" restaurant??
Veldig synd, da restauranten hadde en fantastisk beliggenhet og kjempe fint lokale.