Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Westfield Arkadia Shopping Mall
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fru

Arkardia er et handlesenter med sjel. Synd at C&A er lagt ned, det var favorittbutikken... les mer

Anmeldt 11. oktober 2019
KirstenL588
via mobile enheter
Flott kjøpesenter

Dette er nok det beste kjøpesenteret i Warszawa. Mange butikker og food høyrt med godt utvalg. Bør... les mer

Anmeldt 31. mars 2018
Jarl M
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 507 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Warszawa
fra USD 20,39
Mer informasjon
fra USD 65,18
Mer informasjon
fra USD 99,94
Mer informasjon
fra USD 8,61
Mer informasjon
Anmeldelser (507)
Filtrer anmeldelser
507 resultater
Vurdering fra reisende
249
201
50
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
249
201
50
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 507 anmeldelser
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Dette er nok det beste kjøpesenteret i Warszawa. Mange butikker og food høyrt med godt utvalg. Bør besøkes hvis man skal shoppet i Warszawa

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Jarl M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018

Shopping senter med en rekke av de største kjedene i verden representert. I 2 ett er det masse restauranter i alle prisklasser. Hurtigmat kjedene er plassert etter hværandre, så det er lett med valget. Masse folk når jeg var dær. Dit var lett og finne frem på store skjermer. Rulletrapper over alt, med kino i topp etg.

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Mye butikker og brede gater. Mindre folk enn på zlote. Ungdommene fikk shoppet, men de likte seg bedre på zlote. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2017 via mobile enheter

Har de fleste merkebutikkene og mange matsteder. Passer bedre for menn enn zlote terassy der jeg slet med å finne noe å kjøpe. En veldig stor og bra herreklær butikk man kan tilbringe mye tid i. Ellers Warszawa's største kjøpesenter og ikke langt fra sentrum. Vi tok trikken tilbake til sentrum og nr. 33 stopper ved central stasjonen.

Dato for opplevelse: april 2017
1  Takk, svennh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2016

Her gjelder shop 'til you drop. Masse butikker, moderne og flott senter, mange spisemuligheter og kafeer. Her kan man bruke en hel dag. Ta med stor lommebok.

Dato for opplevelse: november 2016
1  Takk, Jannecke J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser