Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 540)
Filtrer anmeldelser
2 542 resultater
Vurdering fra reisende
1 450
820
182
52
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 450
820
182
52
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 542 anmeldelser
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Et flott hotell med veldig hyggelig og hjelpsomt personale. Hotellet ligger riktignok litt unna «sentrum» men kun 40-50 NOK med Taxi. Veldig god frokost, og stille på rommene til tross for en del byggevirksomhet på utsiden.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for this excellent evaluation of our hotel, which you have kindly posted on TripAdvisor.

We were happy to read the positive comments regarding the service as well as our breakfast offer.

We do hope to be able to serve you again in the future.

Best regards from Warsaw,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2017

Hotelrommene var fine. Betjeningen var flink og behjelpelig. De er ganske treige med å servere i baren. Rett på andre siden ligger et flott spise og nattklubbsted som heter Stixx og som holder åpent til ca.02 om natten.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 123bjartes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We were glad to read your review complimenting on our rooms and helpful service.

We look forward to the opportunity to welcome you back to the Hilton Warsaw in future.

Many thanks & kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2017

Hadde rom i hjørnet av byggets så det var stort og luftig med en god seng. Stort bad med både dusj og badekar separat. Renhold var veldig bra.
Frokosten var veldig bra med et stort utbud.
Rett over gaten for hotellet var det flere gode restauranter på et lite torg.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Yann S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Yann,

We would like to thank you for choosing the Hilton during your visit to Warsaw and for recommending our hotel to other travellers visiting Warsaw.

We are so glad to read that your stay was a pleasant one and we hope to welcome you back to the Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre in the near future.

Kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2017

Kommer tilbake. Flott hotell med flinke ansatte. Rommene er luftige og rene. Hotellet ligger i område i nærheten av butikker og apotek, bussholdeplass rett foran bygget. Treningsrom og spa. Ikke dyrt med drosje til flyplassen (ca 35-40.-Zloty)

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, Michaela R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2017
Google-oversetting

Dear Michaela,

Thank you very much for these great comments.

It is wonderful to know that you enjoyed your stay with us, including the service of our team, quality of accommodations and fitness facilities.

We hope to be able to welcome you back soon.

Kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2016 via mobile enheter

Veldig fint og moderne hotell med alt man kan ønske seg i nærheten. Kjempebra frokost, eneste minuset var at den var litt pricy i forhold til mye annet i Polen. Hvis du er veldig sulten så er det imidlertid verdt det.
Gymmet, spaet og bassenget var super bra og rommene fine på størrelse.
Ikke mye å klage på.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EmmaA1843
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2016
Google-oversetting

Dear Emma,

Thank you for having chosen the Hilton Warsaw for your recent stay and for taking the time to share your feedback on this site.

It is truly a pleasure to read you were satisfied both with the facilities and the service offered.

We look forward to welcoming you back at the Hilton Warsaw.

Best regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser