Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Anmeldelse av Przy Zamku

Przy Zamku
Vurdert som nr. 37 av 3 577 Restauranter i Warszawa
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 26
Kjøkken: Østeuropeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig og god service av servitør Slawo. Koselig spisested med flott beliggenhet i gamlebyen i Warszawa.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ErlingE17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 277)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 277 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Serg var veldig flink og hyggelig servitør. God mat og hyggelig sted! Midt i gamlebyen bør prøves!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 565kathrineg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Fin beliggenhet, man kunne sitte både inne og ute. Meget variert meny og god mat og super service fra vår kelner Gregg :)
Kan anbefales!

Dato for besøk: september 2018
    • Service
Takk, Tove R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Ble godt mottatt, rask betjening, rikholdig meny. Spiste villsvin, godt tilberedt kjøtt, velsmakende, og godt tilbehør. Kelneren Serg var meget oppmerksom.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Wenche Tuman J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Et veldig hyggelig sted i hjerte av Old Town. God vin og flott service. Blid og hyggelig servitør - Kuba

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 709brittb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Przy Zamku, så også på

Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
 

Har du vært i Przy Zamku? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din