“Fin opplevelse!”

Prisklasse: USD 25 - USD 54
Omgivelser: Śródmieście Południowe
Omgivelser: Śródmieście Południowe
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Hyggelig service og svært smakfull amerikansk biff og vin! Løkpotet til forrett, og creme brulee til dessert fikk vi gratis.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, aleixey

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Vi kom inn i et ganske fint lokale og en kelner tok jakkene våres og viste oss til bordet. Så bestilte vi bare et glass vin og en hovedrett. Men fikk 3 små forretter som var utrolig god. Etter en hovedrett som fikk smaksløkene til å eksplodere så fikk vi en nydelig dessert som vi heller ikke hadde bestilt. Kundeservicen var rett og slett perfekt.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, UnaDure
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette var noe av den beste maten jeg har smakt i warsawa,
Maten var helt nydelig. Masse gode smaker og perfekt krydret. Jeg ville spesielt anbefalt pasta retten med trøffel og gressskarsuppen. Servicen her var helt topp, hyggelige ansatte. Dette stedet vil jeg virkelig anbefale,husk og bestill bord. Lokalet var nytt og fint, superfresht.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, charlottelarsen90
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag på denne fantastiske restauranten en av kveldene under oppholdet vårt i Warszawa. Restauranten er stilig, klassisk og lekkert innredet med rolig og fin atmosfære. Fantastisk mat med fantastiske smaker i fantastiske omgivelse og med fantastisk service. 😊
Vi spiste spicy prawns til forrett. En eksplosjon av fantastiske, smaker!! Aldeles nydelig! Anbefales på det varmeste! En annen valgte biff tartar til forrett, smakte også helt fantastisk!! Til hovedrett spiste vi torsk, tenderloin og villsvin. Alt med nydelig tilbehør og fantastiske smaker. Vi valgte 3 ulike desserter, alle smakte fantastisk.
Servitøren var veldig profesjonell og var hele tiden tilgjengelig samtidig i bakgrunnen. En fantastisk matopplevelse og vi anbefaler stedet på det varmeste! Vi kommer garantert tilbake dersom vi skal tilbake til Warszawa!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kselboskar
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og utrolig personell! Selv barn ble servert veldig god mat! Anbefales virkelig 👍vi var familie på 11 stk og alle var fornøyd med rettene de fikk servert! Kommer gjerne tilbake .

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, wenchemeling

Reisende som så på N31restaurant&bar by Robert Sowa, så også på

Warszawa, Mazovia Province

Har du vært i N31restaurant&bar by Robert Sowa? Del dine erfaringer!