Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Ljubljana Old Town på
fra USD 25,10
Mer informasjon
fra USD 57,05
Mer informasjon
fra USD 91,29
Mer informasjon
fra USD 98,93
Mer informasjon
Anmeldelser (7 084)
Filtrer anmeldelser
7 084 resultater
Vurdering fra reisende
5 021
1 851
183
21
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 021
1 851
183
21
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 7 084 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2017 via mobile enheter

Det var fredelig og fint i sentrum av byen og alle de beste stedene ligger midt i byen. Man må gå litt for å komme til tivoli parken og slåttet, men ikke veldig langt.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, TommyL1159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2017 via mobile enheter

Det er fint å rusle rundt i et bilfritt sentrum med mange fine bygninger. Her finner du også et utall barer, restauranter og butikker.

Dato for opplevelse: mai 2017
2  Takk, Behind_The_Wheel_66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2017

Det er koseleg å vandra rundt i gamlebyen. Masse å sjå på og masse med folk. Ein dag er ikkje nok tid her.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2016

Hadde lite forventinger til byen, men ble veldig positivt overrasket! Gamlebyen var utrolig koselig og hadde flere små kafeer og butikker i samme stil. Et sted jeg absolutt kan komme tilbake til.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, carrokarlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Fredelig, sjarmerende og koselig by. Anbefales!

Masse koselige ute restauranter med overraskende bra mat og sjeldent god service de plassene vi prøvde.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, 198gisleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser