Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant i en fantastisk setting og beliggenhet”
Anmeldelse av Restavracija Strelec

Restavracija Strelec
Vurdert som nr. 4 av 739 Restauranter i Ljubljana
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 71 - USD 114
Kjøkken: Moderne, Slovensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

En utrolig matopplevelse i Michelin-klasse i en fantastisk setting i tårnet på middelalderborgen over Ljubljana. Dette er en fantastisk hyggelig by som ble toppet av restaurant opplevelsen i borgtårnet. Alle rettene fra start til slutt var suverene og ingenting å utsette på noe. Er man i Ljubljana er et besøk her et must. Husk å bestille bord litt i forkant. Anbefales. God fornøyelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (805)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 805 anmeldelser

Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Vi fikk ikke bord på kvelden så vi valgte å spise lunsj her.Vi spiste en 5 retters med fisk til hovedrett .Dette smakte utmerket.Vinene som den dyktige kelneren anbefalte var topp.Bestill bord i god tid om du vil hit

Dato for besøk: juni 2018
Takk, lemmivarre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. desember 2017 via mobile enheter

Tok banen opp, flott utsikt, flotte lokasjoner.
Valgte en 4 retters meny, fikk 2 små retter fra kokken i tillegg. Kunnskapsrik og høflig servitør.
Maten var strålende, med de bommet kraftig på avslutningen, sjokolade fondant, som var så godt stekt at det nesten var blitt en muffins.
Ellers var maten veldig god.
Litt synd at banen ikke går lengre en til kl 22.00 på kvelden. Det ble en mørk og lang tur ned stien fra slottet.
Sammensatt en flott kveld.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, ivanrenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2016 via mobile enheter

Har spist her før. Husker dette som en bra plass. Nå var det en stor skuffelse. Både maten og vinanbefalingene var under pari. Vi var en gruppe på 8 og ingen var positivt overrasket.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Meget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2015

Utrolig god mat, i byens beste lokaler. Resturanten ligger i ene tårnet i slottet med utsikt over hele byen. Den har en behaglig atmosfære, i intime og autentiske lokaler. Hit skal jeg tilbake!

Dato for besøk: april 2015
Takk, BirgitteOH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restavracija Strelec, så også på

Ljubljana, Upper Carniola Region
Ljubljana, Upper Carniola Region
 
Ljubljana, Upper Carniola Region
Ljubljana, Upper Carniola Region
 

Har du vært i Restavracija Strelec? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.