Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (638)
Filtrer anmeldelser
638 resultater
Vurdering fra reisende
424
172
34
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
424
172
34
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 638 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Hard men god seng i rent og romslig rom. Flott bad med en god dusj. Utsikten fra frokostsalen i 7.etg var upåklagelig og det samme var frokosten. Flott beliggenhet for utflukter, ikke spesielt mye trafikkstøy heller. En hyggelig og hjelpsom resepsjonist.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Heidijaregge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRumBudapest, Vendégkapcsolati vezető på Hotel Rum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Heidijaregge,


Thank you for sharing your recent experience with us!

We are so happy to hear to hear how much you liked our hotel because of the facilities such as clean and spacious rooms, great bathroom amenities, nice breakfast, good location and helpful staff.

However, we could not find out from your comment which were those services of ours you were not satisfied with. It would be much appreciated if you would send us an email regarding this issue.


With kind regards,
The Rum Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger meget sentralt og utmerket seg spesielt med svært hyggelig betjening. Alle pratet bra Engelsk og var meget hjelpsomme. De gav oss gode anbefalinger på Restauranter i nærheten, viktige severdigheter og ellers gode tips på hva vi burde få med oss på de fire dagene vi var her. Rommene var rene og ordentlige. Frokosten bra og dette hotellet kan vi anbefale til alle.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kaareingve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRumBudapest, Guest Relations Manager på Hotel Rum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Dear kaareingve,

thank you very much for publishing your kind words about your recent stay with us!

We are very happy, that you were satisfied with every aspect of our services, especially our location, the help and recommendations of our front desk staff, the room and its cleanliness and our tasty breakfast! We will make sure to forward your kind praises to our management and staff!

We wholeheartedly hope, we will have the chance to welcome you, your friends and family again as our kind guests!

With kind regards,

The Rum Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017 via mobile enheter

Dette hotellet ligger meget sentralt og har gode fasiliteter. Vi har bodd her to ganger og anbefaler villig dette koselige hotellet videre til venner og bekjente. Lurt å velge romstørrelser large ! Hyggelig betjening, fine rom, utsøkt frokost og bra restaurant. Hvis du har ønsker, eller spørsmål er de meget behjelpelig og løser alt på best mulig måte for kunden. Så ja, ingen tvil, dette er stedet du bør velge da du er i Budapest.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jenny B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRumBudapest, Vendégkapcsolati vezető på Hotel Rum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2017
Google-oversetting

Dear Jenny B,

thank you very much for spending your precious time sharing your kind comment about your recent stay with us!

We could not be happier, that you already chose us twice as your temporary home for your trip to Budapest! We are very pleased, that you were totally satisfied with our location, services, restaurant and helpful staff. We will make sure to forward your kind praises to our management and staff!

We wholeheartedly hope, we will have many more opportunities to welcome you and your friends and family as our kind guests!

With warm regards,

The Rum Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2017 via mobile enheter

Hotel Rum er et flott hotell med veldig sentral beliggenhet. Vi valgte romstrørrelse large, som hadde stor takhøyde et romslig bad med badekar og kaffemaskin. Sengen var noe hard, det merket vi begge to etter et par netter. Frokosten var veldig god og de kunne tilpasse til både gluten og laktoseintoleranse.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, aninemyhrej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRumBudapest, Vendégkapcsolati vezető på Hotel Rum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2017
Google-oversetting

Dear Anine Myhre J,

thank you very much for sharing your kind comment about your recent stay with us!

We could not be happier, that you found our location perfect for your plans and were totally satisfied with our breakfast service!

We are really sorry, that you had some problem with the bed, as it was not soft enough for your taste. In such case we would like to kindly ask you to please, contact our front desk agents about the matter, because we can provide a special extra layer for your bed.

We truly hope, we will have a chance to accomodate you again!

With kind regards from Budapest,

The Rum Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2016

Tilbragte tre netter på Hotel Rum Budapest og er veldig fornøyd med oppholdet. Super beliggenhet som gjorde at vi gikk til/fra hotellet hver dag og kveld. Stort og stilig rom. Hyggelige resepsjonister som hjalp oss med booking og informasjon. Hotellet ligger rett i nærheten av div. kafeer og restauranter. Frokosten var helt grei, ikke noe storslått, men enkel servering med brød og pålegg, yoghurt, grøt og ulike egg på bestilling. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Sara A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRumBudapest, Vezető på Hotel Rum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Sara,

First of all we would like to thank you for choosing Hotel RUM for your stay in Budapest.

We appreciate sharing your kind feedback on TripAdvisor helping other travellers in their choice.

Happy to note that you had an enjoyable experience with us, you were fond of the great facilities and services of Hotel Rum Budapest as well the service given by our qualified and very helpful staff.

We hope we will have the chance to welcome you again in our property.

Warm ragards from Hungary,

The Rum Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser