Nå har jeg spilt en del escaperoom på reisene mine, og jeg må si at jeg virkelig ble skuffet på Scavenger i Budapest. Det skal sies at «resepsjonen» er et koselig sted som ser relativt nytt ut kontra selve Escaperommene, men ingen lås på do? Vi spilte Mozarts Mystery, og konseptet bak rommet var gøy. Jeg spiller piano selv, så dette var egentlig det som avgjorde det. Men rommet er jo totalt slitt ned. Det var ikke noen hemmelighet at en hylle skulle åpne seg for sporene i gulvet til hylla var ikke akkurat usynlige. Dessuten fikk vi ingen «gjennomgang» av hva spillet gikk ut på og da vi flere ganger slet gjennom spillet og spurte om hjelp så kunne vi høre sukking på andre enden før de spurte om hva vi ville. Syntes generelt at personalet virket uengasjert helt fra vi kom inn. Vanligvis så har jeg opplevd veldig delaktige «spillmestere», men her var det to jenter som satt å snakka sammen i ett sett og egentlig ikke brydde seg så mye om jobben sin.
Generelt en dårlig opplevelse. Hadde dette vært mitt første escaperoom, så ville jeg vært ekstremt skuffet. De skal ha pluss i boka for en god pris da.