Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet...”
Anmeldelse av Onyx Étterem

Onyx Étterem
Vurdert som nr. 78 av 4 004 Restauranter i Budapest
Prisklasse: USD 60 - USD 82
Kjøkken: Sentraleuropeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 20. desember 2018

Det er ikke hver dag vi går på Michelinrestauranter med 2 stjerner, men i Budapest kan man ta seg råd. Vi hadde høye forventninger.
Vi ble tatt godt i mot ved inngangsdøren og vist til bordet vårt. Lokalet var kanskje litt kjedelig? Vi fikk et hyggelig hjørnebord og var fornøyd med plasseringen. Det var to smaksmenyer å velge blant og vi valgte oss den ene. De fleste rettene var bra, men noen var direkte kjedelige. I tillegg var det noe som ikke falt i smak i det hele tatt... Og totalopplevelsen ble dessverre bare middels bra.
Vår servitør var vanskelig å forstå, men han var hyggelig nok.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Onyx Étterem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019
Google-oversetting

Dear Discover0507,

Thank you very much for having chosen our 2-Michelin-starred restaurant during your recent holiday in Budapest. We are so pleased that you liked our location and we are happy to learn you found our place to be lovely and our staff to be great. We hope at least that the experience worth it, and we hope you are going to return to our place in the future, because it was our pleasure to have you! Wishing you all the joys of the season and happiness throughout the coming year.

Best regards,
Onyx Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (2 139)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 2 139 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Anbefales! Maten var kjempegod, og delikat anrettet. Det var mange smaker i hver rett, som gjorde hver bit til en nytelse. Vi bestilte en 6-retters meny med tilhørende vinmeny. Det var dette som gjorde den at det var verdt den dyre prisen. Ungarske viner som passet veldig godt til de ulike matrettene, og kelneren hadde god kunnskap om vinene. Selvfølgelig ikke noe å utsette på servicen på en plass med Michelin-stjerner.

Alt i alt; litt dyrt, men om man verdsetter gode smaker sammen med gode viner er det verdt å unne seg.

Dato for besøk: november 2018
Takk, brendlokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Onyx Étterem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Dear brendlokken,

May we start with expressing our thankfulness for your kind feedback about your recent visit in our restaurant.
We are beyond happy to learn our place was such a perfect fit to you. We are glad you decided to try the wine pairings with the dishes and it is marvellous that all of them met your taste.
It would be a honour welcoming you back soon.

All the best,
Onyx Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018

Var der med min søster. Fantastisk mat, god service, nydelig vin og fhyggelige lokaler. Stod virkelig til forventningen. Ble godt tatt i mot og oppvartet utover kvelden. Vi valgte å gå for mat med Ungarsk tena, og det angrer vi ikke på. Liker å gå for det lokale når vi besøker andre land. Ble positivt overrasket. Nydelig både for øye og gane.

Dato for besøk: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Exploration773367
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Onyx Étterem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Exploration773367,

Thank you very much for taking the time to review your recent dining experience in Onyx. We sincerely hope that you left the place fulfilled with many nice new memories. We are extremely happy that you found our food fantastic and our service great. We hope your amazing experiences come back to us soon!

Kind regards,
Onyx Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Det svarte ikke helt til forventningene. Dette er en 2 stjerners Michelin restaurant. Alle 4 synes det var noe som manglet...klare ikke helt å sette fingen på noe konkret. Dersom det ikke hadde vært en Michelin restaurant, hadde den fått toppscore.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, olanormann2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Onyx Étterem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2018
Google-oversetting

Dear Ola N,

First of all, let us thank you for taking the time to inform us about your experience. We are grateful you shared your thoughts with us. We are sorry if the service did not live up to your expectations. Therefore we are truly concerned upon reading your negative feedback about it and you can rest assured that the issue will be discussed. We sincerely hope that we will have the possibility of being your hosts again, if your plans bring you back to Budapest anytime in the future.

Kind regards,
Onyx Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2018

Unikt god matopplevelse. Beste restaurant i Budapest.
Vi bestilte 8 retters meny med full vinpakke. Kompetansen til kelnerene var meget god, maten smakte utsøkt..

Dato for besøk: februar 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, 486larsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Onyx Étterem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2018
Google-oversetting

Dear Lars N,

Thank you very much for taking the time to write such an amazing review and share your experience online.
It makes us more than delighted that you had such an amazing time in our restaurant, we honestly hope that you were enriched by many beautiful experiences. We are happy that you tried our eight courses menu due to our chef and the team it made with the best ingredients, passion and great care.

Once again, thank you very much for your high rating and for your beneficial feedback, we sincerely hope that we will have the opportunity of welcoming you again here.

Warm regards,
Onyx Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Onyx Étterem, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Onyx Étterem? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.