Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 101
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Expedia.com
USD 98
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 101
USD 86
Vis tilbud
Hotels.comUSD 98
PricelineUSD 101
TravelocityUSD 98
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 118)
Filtrer anmeldelser
1 118 resultater
Vurdering fra reisende
577
392
102
28
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
577
392
102
28
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 118 anmeldelser
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Her får du store fine rom og god frokost til en rimelig penge. Kort vei til ned til Donau og flott utsikt. Du kan spasere til flere severdigheter. Restaurantener og puber i nærheten. Skal du på shopping tar du bare Metro 1 stasjon, koster nesten ingen ting.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Thor B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2015

Hotellet ligger i en stille gate på Buda-siden rett overfor parlamentet, og ca 200 m fra Margit broen. Beliggenheten er derfor sentral og i gangavstand så vel til Buda-høyden, Margitøya og sentrale deler av Pest-siden.
Dette er et lite hotell, men med god størrelse på rommene. Jeg anbefaler rom i 5. etasje med balkong med aftensol og utsikt mot Mattiaskirken og Fiskerbastionen. Ved booking av ordinært rom, kan det kjøpes oppgraderingspakker for en relativt rimelig pris dersom det er tilgjengelige rom ved ankomst.
Personalet er veldig serviceinnstilt. Det eneste minuset med dette hotellet er frokosten som er litt for enkel.

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tor E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2015 via mobile enheter

Vi var gjester på dette hotellet i 5 dager og er meget fornøyd. De har store fine og rene rom. Hotellet ligger litt utenfor sentrum men det er ikke minus da det er veldig fredelig og stille om nettene. Ca 10 min inn til sentrum. Like ved ( ca 2 min) fra hotellet er det metro. Koster 350 huf pr person. 3 av byens beste restuarenter ligger også veldig nærme dette hotellet. Anbefaler et besøk på Mondrega som ligger 2 min unna.
Det eneste som jeg syntes var minus var at frokostbufe var litt liten og ikke noe utvalg av grønnsaker. Ansatte på hotellet er alltids hjelpsomme og veldig blide. Vi ankom hotellet 3 timer før innsjekking og med et smil fikk vi lov til og sjekke inn. Selv om rommet vi skulle ha ikke var klargjort fikk vi et suite isteden. Vi anbefaler hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HalTan1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2012

Hyggelig betjening både i resepsjon, restaurant og renhold. Fin frokost med flere varme retter å velge mellom, hjemmelaget syltetøy og ekte appelsinjuice. Rommelig rom i rolig strøk.

Dato for oppholdet: juli 2012
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Easytobook.com
Takk, SveinD_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2012

Vi var to par som overnattet på dette hotellet i tre dager. Vi ble svært fornøyd med hotellet. Flotte store rom, med et hyggelig og rent bad. Sengen var veldig komfortabel, så vi sov veldig godt. Frokosten var grei, vi fikk stortsett det vi hadde behov for. Personalet ved disken var veldig behjelpsomme. Alt i alt et minne verdig opphold. Det lille minuset må være at vi kunne ønske oss et hotell litt nærmere sentrum på Pest siden.

Dato for oppholdet: mai 2012
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser