Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 271
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 271
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Hotels.com
USD 271
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Official HotelUSD 261
TravelocityUSD 168
eDreamsUSD 271
Se alle 21 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 582)
Filtrer anmeldelser
1 582 resultater
Vurdering fra reisende
789
504
180
66
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
789
504
180
66
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 582 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2018

Da har vi (familie på 4) bodd på dette hotellet for 2. gang. Vi hadde en stor leilighet med 2 soverom og 2 bad. Badene var fine, det ene hadde badekar, obs! husk å ha på halvt trykk (eller mindre) på vannet når du skal svitsje om fra kran til dusj, ellers får du ikke svitsje over. Kjøkkenet får minus pga ikke kjøleskap (minibar bare) Vegg-til vegg teppe på gulv trekker også ned for vår del. Tv på alle rom, med blant annet norsk tv2.
Internett og frokost er inkludert.
skal du ha inngang til badelandet må du kjøpe det utenom. Men bassengene som tilhører Spa er gratis for gjestene på hotellet å bruke. Flotte uteområder, med lekeplass, tennis, sandfotballbane, klatrepark.
Et kvarters gåtur unna, ligger et stort kjøpesenter Auchan, med McDonalds like i nærheten. Du finner alt du trenger der, og da mener jeg alt :)
Alt i alt veldig fornøyd her

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Laura T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zsófia E, Guest Relation på Aquaworld Resort Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018
Google-oversetting

Dear LauraTorgnesvik,

Thank you for sharing your experiences with us and with the online community. According to your ratings and review my heart full of happiness that you satisfied our services. A cannot be happier with the fact, that we could provide you a lovely stay. Let me thank you your detailed feedback about mostly every department. It is helps a lot to us to improve and proved the best quality in the future.
It would be our pleasure if you chose us again in the future.

Warm regards,

Zsófi Együd

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Har vært her i forbindelse med tannbehandling og noen fridager ellers. Trives godt her. Fine rom. Egen restaurant med grei mat. Stort badeanlegg som vi ikke har benyttet. Fint å gå turer rundt her. Ligger langt unna sentrum men det går gratis buss til Helteplassen og tilbake fire ganger om dagen. Noen hundre meter unna ligger et stort kjøpesenter. Greit å gå dit men er en plass der det er forferdelig å krysse veien. Stor trafikk og ikke noe gangfelt så man må bare prøve å løpe over når/hvis det blir ledig.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trond H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zsófia E, Guest Relation på Aquaworld Resort Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2018
Google-oversetting

Dear Trond H,

Thank you for posting a lovely review of your stay at Aquaworld Resort Budapest and thank you for staying with us. We were truly glad to see that you did enjoy your stay with us.
We are also very pleased that you had the opportunity to experience so many of the fine facilities the hotel has to offer, including our fine Restaurant or our free shuttle bus.
I would be honored if you chose our hotel again on your next visit to Budapest. Hope to see you soon!

Kindest regards,

Zsófi Együd


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2017

Rommene var fint innredet, sengene var gode å ligge i. Nydelig utsikt fra balkongen. Tv med masse kanaler, blant annet en norsk. Internettet fungerte fint. Gratis inne-ute basseng, nydelig spa og der er et badeland som ligger vegg i vegg med hotellet. Maten var nydelig, de hadde alt (buffet, à la carte, småretter, barer og roomservice) Vi fikk babyseng og badebalje til rommet, så vår lille datter hadde det helt topp hun også. Det er bare å spørre, de ordner alt. Vaskedamene snakker ikke engelsk, så har du spørsmål spør i resepsjonen. Hotellet ligger et stykke unna sentrum, så man må ta taxi eller bruke shuttlebussen (gratis) som går til heltenes plass hver dag.
Skulle ønske det var et lite supermarked i nærheten, og en vaskemaskin for de som skal bo på hotellet over lengre tid.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Laura T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 26. september 2017
Google-oversetting

Dear LauraTorgnesvik,

First of all, thank you for honouring Aquaworld Resort Budapest for your stay and sharing with us your experiences on Tripadvisor.

We were delighted that you could take advantage on our location, free shuttle service and enjoyed that staff services and also that you found your room comfortable, well decorated, large and well equipped.

Also thank you for your kind words about the restaurant and different types of meals.

Thank you very much once more for your great review.

We are looking forward to welcome you in Aquaworld Resort Budapest again.

Kind regards,

Fatima Láng
Guest Relations Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Besøkte hotellet i forbindelse med tannlegebesøk (Budapestklinikken). Synes hotellet er i nedadgående kvalitet mot vårt besøk i 2016, det virker mer slitt. Koselig betjening og reine rom. Spabassenget var nå overfylt med unger som ropte mm, enda det skal være ett "stille basseng", ellers OK. Det er også et badeland tilknyttet hotellet.
Hotellet ligger ca 10 km fra byens sentrum, men med buss og T-bane går det greitt å besøke den. Hotellet tilbyr gratisbuss t/r fire ganger om dagen til Helterplassen, deretter går det T-bane ned til sentrum.
Byen er fantastisk flott med masse severdigheter.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jorund51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 29. august 2017
Google-oversetting

Dear Jorund51,

First of all, thank you for honouring Aquaworld Resort Budapest for your stay and sharing with us your experiences on TripAdvisor.
We were delighted that you could take advantage on our location and enjoyed that staff services.

We are very disappointed that your stay was marred by children. We have a lot of families here in the summer time.

Thank you very much once more for your great review.

We are looking forward to welcome you in Aquaworld Resort Budapest again.

Kind regards,

Fatima Láng
Guest Relations Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2017

Har vært her 2 ganger å vi trives veldig godt på dette hotellet. Store og fine rom. Maten er god, men vil ikke anbefale middagsbuffet velg à la carte.

Vegg i vegg til hotellet ligger Aquaworld som er ett av Europas største innendørs badeanlegg som kan fritt benyttes av hotellets gjester så ypperlig for familier.

Gratis busser inn til sentrum flere ganger i løpet av dagen, men taxi er veldig billig så er et greit alternativ.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Y3430VP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 23. august 2017
Google-oversetting

Dear Jon T,

We are more than happy that you chose our hotel to spend your holiday with us. It is a pleasure to know that you were satisfied with the services of our hotel.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Kind regards,

Fatima Láng
Guest Relations Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser