Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 646)
Filtrer anmeldelser
1 646 resultater
Vurdering fra reisende
831
518
183
70
44
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
831
518
183
70
44
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 646 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2018

Da har vi (familie på 4) bodd på dette hotellet for 2. gang. Vi hadde en stor leilighet med 2 soverom og 2 bad. Badene var fine, det ene hadde badekar, obs! husk å ha på halvt trykk (eller mindre) på vannet når du skal svitsje om fra kran til dusj, ellers får du ikke svitsje over. Kjøkkenet får minus pga ikke kjøleskap (minibar bare) Vegg-til vegg teppe på gulv trekker også ned for vår del. Tv på alle rom, med blant annet norsk tv2.
Internett og frokost er inkludert.
skal du ha inngang til badelandet må du kjøpe det utenom. Men bassengene som tilhører Spa er gratis for gjestene på hotellet å bruke. Flotte uteområder, med lekeplass, tennis, sandfotballbane, klatrepark.
Et kvarters gåtur unna, ligger et stort kjøpesenter Auchan, med McDonalds like i nærheten. Du finner alt du trenger der, og da mener jeg alt :)
Alt i alt veldig fornøyd her

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Laura T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Zsófia E, Guest Relation på Aquaworld Resort Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018
Google-oversetting

Dear LauraTorgnesvik,

Thank you for sharing your experiences with us and with the online community. According to your ratings and review my heart full of happiness that you satisfied our services. A cannot be happier with the fact, that we could provide you a lovely stay. Let me thank you your detailed feedback about mostly every department. It is helps a lot to us to improve and proved the best quality in the future.
It would be our pleasure if you chose us again in the future.

Warm regards,

Zsófi Együd

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Har vært her i forbindelse med tannbehandling og noen fridager ellers. Trives godt her. Fine rom. Egen restaurant med grei mat. Stort badeanlegg som vi ikke har benyttet. Fint å gå turer rundt her. Ligger langt unna sentrum men det går gratis buss til Helteplassen og tilbake fire ganger om dagen. Noen hundre meter unna ligger et stort kjøpesenter. Greit å gå dit men er en plass der det er forferdelig å krysse veien. Stor trafikk og ikke noe gangfelt så man må bare prøve å løpe over når/hvis det blir ledig.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trond H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Zsófia E, Guest Relation på Aquaworld Resort Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2018
Google-oversetting

Dear Trond H,

Thank you for posting a lovely review of your stay at Aquaworld Resort Budapest and thank you for staying with us. We were truly glad to see that you did enjoy your stay with us.
We are also very pleased that you had the opportunity to experience so many of the fine facilities the hotel has to offer, including our fine Restaurant or our free shuttle bus.
I would be honored if you chose our hotel again on your next visit to Budapest. Hope to see you soon!

Kindest regards,

Zsófi Együd


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2017

Rommene var fint innredet, sengene var gode å ligge i. Nydelig utsikt fra balkongen. Tv med masse kanaler, blant annet en norsk. Internettet fungerte fint. Gratis inne-ute basseng, nydelig spa og der er et badeland som ligger vegg i vegg med hotellet. Maten var nydelig, de hadde alt (buffet, à la carte, småretter, barer og roomservice) Vi fikk babyseng og badebalje til rommet, så vår lille datter hadde det helt topp hun også. Det er bare å spørre, de ordner alt. Vaskedamene snakker ikke engelsk, så har du spørsmål spør i resepsjonen. Hotellet ligger et stykke unna sentrum, så man må ta taxi eller bruke shuttlebussen (gratis) som går til heltenes plass hver dag.
Skulle ønske det var et lite supermarked i nærheten, og en vaskemaskin for de som skal bo på hotellet over lengre tid.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Laura T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 26. september 2017
Google-oversetting

Dear LauraTorgnesvik,

First of all, thank you for honouring Aquaworld Resort Budapest for your stay and sharing with us your experiences on Tripadvisor.

We were delighted that you could take advantage on our location, free shuttle service and enjoyed that staff services and also that you found your room comfortable, well decorated, large and well equipped.

Also thank you for your kind words about the restaurant and different types of meals.

Thank you very much once more for your great review.

We are looking forward to welcome you in Aquaworld Resort Budapest again.

Kind regards,

Fatima Láng
Guest Relations Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Besøkte hotellet i forbindelse med tannlegebesøk (Budapestklinikken). Synes hotellet er i nedadgående kvalitet mot vårt besøk i 2016, det virker mer slitt. Koselig betjening og reine rom. Spabassenget var nå overfylt med unger som ropte mm, enda det skal være ett "stille basseng", ellers OK. Det er også et badeland tilknyttet hotellet.
Hotellet ligger ca 10 km fra byens sentrum, men med buss og T-bane går det greitt å besøke den. Hotellet tilbyr gratisbuss t/r fire ganger om dagen til Helterplassen, deretter går det T-bane ned til sentrum.
Byen er fantastisk flott med masse severdigheter.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jorund51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 29. august 2017
Google-oversetting

Dear Jorund51,

First of all, thank you for honouring Aquaworld Resort Budapest for your stay and sharing with us your experiences on TripAdvisor.
We were delighted that you could take advantage on our location and enjoyed that staff services.

We are very disappointed that your stay was marred by children. We have a lot of families here in the summer time.

Thank you very much once more for your great review.

We are looking forward to welcome you in Aquaworld Resort Budapest again.

Kind regards,

Fatima Láng
Guest Relations Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017

Et helt fantastisk hotell, som har tenkt på alt for at gjestene skal trives. Rommene var store, og pent innredet. Badet var stort og godt med mange "små" detaljer som godt lys, ekstra sminkespeil med forstørrelse, og badeprodukter som vattpinner, "pads" og neglefil. Sengene var veldig gode. Det var et stort TV med et utvalg av kanaler, til og med en norsk!. Det viser at ledelsen har tanke for alt og alle. En deilig terrasse ut fra rommet var også supert. Det var gratis og raskt internett på hele hotellet.

Det var rent og pent alle steder. Frokosten nydelig, det samme var den andre maten man kunne få kjøpt.
Det som var helt fantastisk var bassengområdene og spa avdelingen. Det var "boblebasseng" som virkelig gav god massasje til ømme skuldre og vonde rygger. Det var bassenger både inne og ute. Bassenger for dem som ville leke, og dem som ville trene.
Hotellet passer for alle.
Det var mange aktiviteter for alle aldre. Stort lekerom for de minste, et stort uteområde med trampoliner, klatrestativ, fotballbane og tennis, og treningssenter.

Beliggenheten var super. Du kunne ta deg inn til Budapest sentrum med hotellets egen busser. Det var ca 15 min å gå til et lite kjøpesenter. Du kunne også bestille ulike hel og halv-dagsturer på hotellet.
Vi er i gang med å planlegge neste opphold.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 4. juli 2017
Google-oversetting

Dear Karin892015,

Many thanks to taking the time to share us your compliments. We are really pleased to receive your heartfelt endorsement.

Furthermore, thank you for highlighting on our cleanliness and let me express our thanks to mentioned that Aquaworld Management have thought for everyone. Our main goal is to know that our Guests have a memorable experience. I assure you, I will personally forward your kind words to the whole management.

I am thrilled to read that you could take advantages on our unique location and you have enjoyed our entertaining facilities especially our Aquaworld.

In addition, we are so delighted that you had positive experiences with our free shuttle bus, and we could make easier to reach the unforgettable beautiful Budapest city centre.

All in all, we are so honoured by your kind words and we really do hope, that you will visit us as soon as possible again.

Kind regards,
Fruzsina Bejczi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser