Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tøft!”

Hot Stone Steakhouse Budapest
Vurdert som nr. 106 av 3 719 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 47
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Restaurantdetaljer
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Vi fant dette stedet da vi ble sugne på en skikkelig biff. Konseptet her går ut på at man bestiller kjøtt og tilbehør, og deretter får en plate med en glohet lavastein plassert på bordet. Biffen steker du rett og slett selv. Kult konsept, og sjelden har vi spist så nydelig biff. Helt topp!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, TuristenLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018
Google-oversetting

Dear TuristenLillehammer,

Thank you very much for visiting our restaurant, and writing us such a kind review. We are happy that you enjoyed our delicious meals, our chefs will be extremely pleased to see such a mesmerizing feedback. We sincerely hope that you will take your time and visit our lovely Hot Stone Steakhouse again in the near future!

All the best,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 359)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 1 359 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2018

Dette var høydepunktet når vi var i Budapest. Vennegjeng på 10 stk - super mat og service. Absolutt å anbefale

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, elsastigenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Elsa Stigen R,

Thank you for sharing your thoughts with us about our restaurant. We are glad to hear, that you had a pleasant time in Hot Stone Steakhouse. We are waiting for you with warm welcome, and it would be a pleasure to see you again!

Warm regards,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Her får du servert mat som er halvfabrikat. Steking må du gjøre på en varm stekepanne på bordet. Jeg går på restaurant fordi jeg ikke får til å lage mat. Hvordan tror du resultatet av dette ble. Svidd og halvråtne mat lager jeg hjemme.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, EgilA22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Rett og slett en fantastisk opplevelse, betjeningen var hyggelig og effektiv og maten var kjempegod og helt ok på pris!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 248alfl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018
Google-oversetting

Dear Alf L,

To begin with, we are extremely grateful that you spent your precious time on writing us an honest review. It is extremely great to hear how muh you valued the service and the provided dishes. It would be an honour to welcome you back again.

Best wishes,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Her kan du tilberede ditt eget kjøttstykke akkurat slik du vil på en glovarm stekestein som blir satt på bordet.
Godt tilbehør bestilles ved siden av.
Her blir til og med en kjøttskeptiker omvendt til kjøttelsker!
Anbefales!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Johtov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2018
Google-oversetting

Dear Johtov,

We would like to express our thankfulness to you for writing down your thoughts about our restaurant, your opinion is really useful for us.
It is wonderful that apart from the tasty menu you could try here, you highlighted the unique service of ours, like preparing some dishes at your table upon request. Many thanks to you for mentioning that, we are really proud of it.
We couldn't be happier that you recommend us to others, it would be a pleasure for us to see you again, we will do our best not to disappoint you next time either.

Warm regards,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hot Stone Steakhouse Budapest, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Hot Stone Steakhouse Budapest? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din