Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat! Spennende konsept”

Hot Stone Steakhouse Budapest
Vurdert som nr. 101 av 3 761 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 46
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Restaurantdetaljer
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat!
Godt utvalg av ulike kjøttretter. Konseptet med å steke sitt eget kjøtt på varm lavastein gjør at en kan få det akkurat slik en vil ha det. Potetmosen er helt klart den beste jeg har smakt noen sinne. Desserten var litt skuffende med tanke på den gode kvaliteten på hovedretten. God service.
Kommer tilbake igjen!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 873fridah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mtsoklan, Guest Relations Manager på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020
Google-oversetting

Dear Frida,

First of all, let us thank you for writing such a kind review. We are happy you chose us! We sincerely hope that you will take your time during next trip to Budapest and visit us again, we will always wait you with warm welcoming.
Thank you for recommending Hot Stone Steakhouse Budapest.

Kind regards,
Hot Stone Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 400)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 400 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2019

Veldig morsomt konsept hvor du får steke din egen biff. Meget hyggelig personalet, bra musikk og kjempegod mat. Fin atmosfære. Andrew som var sjef el, var meget hyggelig og morsom. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, heiash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Heiash,

It is so wonderful to read your nice comment on how great your recent meal was at our lovely Hot Stone Steakhouse. We are pleased that you were satisfied with our delicious food and friendly staff too. Overall thank you for your review we are looking forward to seeing you again in our Hot Stone Steakhouse.

Best regards,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

Konseptet kan virke spennende, men jeg går først og fremst på restaurant for å få servert nydelig mat, ikke lage den selv.
Kjøttet var bra, men tilbehøret var ikke mer enn gjennomsnitt.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, 649jonh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019
Google-oversetting

Dear 649jonh,

Allow us to say thank you for sharing your thoughts with us. We hope, that you didn’t regret choosing Hot Stone Steakhouse. We are sorry, that you experienced any inconvenience. We will take your observations into consideration. It would be a pleasure if you could give us another chance!

Yours sincerely,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

Om du liker kjøtt og av å til fortviler for kjøttet er alt for lite stekt eller for mye stekt kjøtt når du får det servert, bør du ta turen innom her. Her får du servert rått kjøtt + en "hotStone" som du steker kjøttet på selv. Mye utvalg av kjøtt til en god pris og det var topp service fra vi kom til vi gikk. Kommer tilbake her, garantert.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, salten89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2019
Google-oversetting

Dear Salten89,

We would like to express our most sincere gratitude to you for being you generous to rate and review our lovely Hot Stone Steakhouse. We are delighted you had a great time in our restaurant, and it is more than great that our meat selection totally won your pleasure. It would be a pleasure to have you back as our guest again in the future, hope to see you soon!

Kind regards,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019

Bestilte bord til en større gruppe, og fikk beskjed om at dette ikke var noe problem. Når vi kom var selskapet fordelt over ett stort bord og flere små, noe som er kjedelig for de som sitter vekk fra de andre.

Når maten omsider kom var den overstekt og kald, de har tydeligvis ikke kapasitet til å servere større grupper. Det var også mye rot med bestillingene.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, msteiro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Hot Stone Steakhouse Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2019
Google-oversetting

Dear msteiro,

First and foremost, we are truly grateful for your honest and informative review. We are devastated to hear, that we could not manage to meet your requirements. We are truly sorry, that you experienced such inconveniences regarding the reservation. We will take your opinion into consideration. Please accept our apologies. It would be a pleasure if you gave us another chance!

Yours sincerely,
Hot Stone Steakhouse Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hot Stone Steakhouse Budapest, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Hot Stone Steakhouse Budapest? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din