Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Over all forventning ”
Anmeldelse av Porc & Prezli Budapest

Porc & Prezli Budapest
Vurdert som nr. 77 av 3 909 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord og ble møtt av vår servitør Garbor. Vi la alt i hans hender, både valg av mat og drikke. Det skulle vise seg å være et svært godt valg. Både mat og drikke var imponerende. Musikerne Laci Kori satte prikken over i’en og bidro til en veldig flott kveld. Vi bestilte like gjerne bord til neste kveld med en gang, dette stedet er bankers.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Trapesdanseren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeslieP69, Tulajdonos på Porc & Prezli Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Dear Trapesdanseren!

Thank you for very much for taking the time and effort to rate us on TripAdvisor, and for sharing your experience with us and the community.
It is extremely satisfying to hear that you chose our restaurant for your meal and gave us your trust. Moreover, I am delighted by your kind words and I am even happier to hear how much you enjoyed our Hungarian dishes and the live music by Laci and Karcsi.

Best Regards,

László Pörcz
Pörc & Prézli Restaurant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (800)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 802 anmeldelser

Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Topp atmosfære og god mat. Ble servert og underholdt av Kokken Attila, servitør Gaibor og musikere Laci Kari. Flott Og profesjonell gjeng som yter langt over ekstra! Recommended!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 103matiass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeslieP69, Tulajdonos på Porc & Prezli Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Dear Matiass!

For a start, allow us to express our most sincere gratitude to you for sharing your kind words with us on TripAdvisor. It is always great to receive such positive feedbacks like yours! We are absolutely pleased to read that you were satisfied with the atmosphere, food, service and the live band with Karcsi and Laci.
Overall, we honestly hope that you had an amazing time and if you had the possibility you would return to Pörc & Prézli.

All the best,

László Pörcz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Vi fant denne restauranten på Tripadvisor, og leste anmeldelsene. Vi ble ikke skuffet. Meget hyggelige og serviceinnstilte kelnere. Her fikk vi servert god tradisjonell mat. Vi bestilte ulike retter. Kommer gjerne tilbake neste gang.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eilertl2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Hjemmelaget ungarsk tradisjonell mat til meget hyggelige priser! Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk service!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, grocath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeslieP69, Tulajdonos på Porc & Prezli Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2018
Google-oversetting

Thank you very much for the review. I am glad you liked our restaurant! Wiedersehn!:))

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2017 via mobile enheter

Meget serviceinnstilte ansatte, fantastisk middag og dessert- og bra priser. Vi prøvde beef tenderloin med tilbehør, som var perfekt stekt. De ansatte krydret middagen med nykvernet pepper etter våres ønsker og drysset melis på desserten, med andre ord: skikkelig service!
Vil definitivt reise hit igjen ved mitt neste besøk.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Hanne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeslieP69, Tulajdonos på Porc & Prezli Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2018
Google-oversetting

I am more than happy you found the service at the table fine. We're waiting for you to visit us on your next trip. Thank you for the report!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Porc & Prezli Budapest, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Porc & Prezli Budapest? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din