Utrolig god sushi! Anbefaler tempura-rollene på det sterkeste. Hyggelig personal og sjarmerende lokalet.
Beste sushien jeg noen gang har smakt! Lokalet er lite og rustikt, og har en kjempe god atmosfære. Kokkene lager maten rett foran deg, og personalet er hyggelig. 10/10, anbefales!
Servitørene snakket bra engelsk og kom med gode anbefalinger. Maten vi blei servert var fantastisk, men tok noe lang tid før den kom til bordet (45 minutter). Presentasjonen av maten var fantastisk, og mye bra asiatisk drikke.
Veldig (!) god mat, hyggelig personale, men det tok 45 min å få maten. Bestilte noen sushiretter som var himmelske!
Vi var en gruppe på 7 personer som så frem til denne Sushi restaurant og en god lang lunch! (Vi hadde booket på forhånd) etter å ha bestilt fikk først en av oss mat, deretter fikk 2 andre etter ca 10 minutter. så gikk det lang tid før vi andre fikk utenom en av oss! dette ble bare rot og tull. vi fikk ikke det vi bestilte, det manglet mat fra ordren, noe av det jeg bestilte var helt ulik det kollegaen min fikk selv om bestilte det samme rett! den siste som fikk mat satt igjen etter at alle andre var ferdig med å spise! kan også nevne at wc var meget udelikat! ikke gå hit om dere vil spise sammen!! men et lite pluss: en del av maten var bra!