Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Danubius Hotel Gellert(Budapest)
USD 157
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 103
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 120
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 10 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 10 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 133 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Bohem Art Hotel(Budapest)
USD 156
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 302
USD 236
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Restaurant
  • Romservice
USD 280
USD 228
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Frokost inkludert
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 16 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 16 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 272 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 282
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Kempinski Hotel Corvinus Budapest(Budapest)
USD 300
Travelocity
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 656
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Corinthia Hotel Budapest(Budapest)
USD 508
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (1 228)
Filtrer anmeldelser
1 228 resultater
Vurdering fra reisende
341
470
244
111
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
341
470
244
111
62
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 1 228 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Vi var på dette hotellet i 10 dager og var svært fornøyd med oppholdet. Hotellet har bygget en ny fløy med nye rom i 2016 disse rommene er av høy standar med fine bad.

De gamle rommene er vist nok ikke like fine og jeg vil derfor anbefale å oppgradere til et superior rom. Dette koster 10 euro per natt. Hotellet har frokost inkludert, frokosten var bra med alt en hotellfrokost skal inneholde. Hotellet har også et bassengområde med basseng, boblebad, badstue og treningsrom. Det er også mulig å bestille massage på hotellet, men det er noe dyrere enn andre stedet i Budapest.

Hotellet har egne taxier som de rekvirerer på forespørsel. Bilene er finere en vanlige drosjer i Budapest, men de er også dyrere. De har heller ikke taxtemeter. Hvis du vil at personalet skal bestille taxi til deg vil jeg anbefale å be dem om å bestille en ordinær taxi, disse er gule og har gule skilter.

Opphold: juli 2017, reiste med familie
Takk, Simon W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rlauraaa91, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2017
Google-oversetting

Dear Simon W,

Thank you very much for sharing your positive experiences of your recent stay in our hotel.
We are pleased to read that you have enjoyed your 10 nights stay in our hotel. Thank you for your positive feedback about our comfortable superior room, varied and tasty breakfast and relaxing spa.
Finally, thank you once again for your kind review and we hope to welcome you back again in the near future!

Best regards,

Hotel President

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2017 via mobile enheter

Staselig hotell med nydelig foajé, hyggelig betjening og god frokost.
Her er det mye for pengene! Rommene er rene og pene, sengene gode, frokosten har mange valg( både sunne og ikke), og de som jobber i resepsjon er imøtekommende og gode i engelsk.
Det som kan trekke ned er at aircondition ikke virket ( februar ) det var bare varmt og enda varmere. Hadde opp vinduet, men da ble det bråkete og luktet eksos. Ikke vannkoker/ strykemuligheter på rommet. Derimot trimrom, basseng og spa i kjelleren.

Opphold: februar 2017, reiste med familie
Takk, Idun67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rlauraaa91, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2017
Google-oversetting

Dear Idun67,

Thank you very much for your valuable feedback.
First of all we would like to kindly inform you that the air-conditioning is available from spring, because until April we might have very low temperatures in Budapest and the heating is necessary. Please note that kettle, iron and ironing board are available upon request free of charge from the reception.
However thank you for your positive feedback about our clean and comfortable rooms, varied breakfast and friendly staff.
In conclusion thank you for your review and we are looking forward to welcoming you back soon!

Best regards,

Hotel President

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2016

Et helt greit hotell å overnatt i. Hotellet mangler bar som er åpen utover kvelden. Rommet var mot bakgården - ingen spesiell utsikt, men rent og passe stort. Hotellet hadde greie konferanserom, men manglet moderne kopieringsutstyr.

  • Opphold: oktober 2016, reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, andersskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rlauraaa91, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2016
Google-oversetting

Dear andersskog,

Thank you for sharing your experiences of your recent stay at Hotel President.
Please be informed that we have extended the opening hours of our bar until midnight based on the guest reviews.
Thank you for your positive comments about our location and conference facilities.
Finally, thank you once again for your valuable feedback and we hope to welcome you back during your next visit to Budapest.

Best regards,

Hotel President

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2016 via mobile enheter

Dette er et flott hotell med hyggelig resepsjon, men det har store mangler.
Jeg booket et dobbeltrom, hvor jeg ba om et bra rom. Det jeg fikk svarte ikke til forventningene, da dette var under gjennomsnittet i mine øyne.

Frokosten er svært kjedelig, samtidig som man faktisk må betale for å benytte seg av hotellets svømmebasseng.
Fin takterrasse, men jeg er skuffet i forhold til forventningene.

Opphold: september 2016, reiste som et par
Takk, Nils Anders Røn... N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rlauraaa91, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2016
Google-oversetting

Dear Nils Anders,

Thank you very much for your valuable feedback.
First of all we are really sorry to hear that our hotel did not meet your expectations. For us guest satisfaction is very important and we always try to provide high quality customer service. We would like to apologize for the inconveniences.
Thank you for your positive comments about our lobby and Roof Terrace.
In conclusion we are sorry to hear that your experience wan't positive but we hope that you had a good time in Budapest and that we can welcome you back one day.

Best regards,

Hotel President

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2016

Et bra alternativ på Pest-siden. Ikke så langt fra Donau og gågatene. Rommene var rene, men litt små. Vårt rom hadde ikke dagslys annet enn fra et atrium. En dobbeltseng var plassert helt inn til en vegg, slik at en av sengeplassen måtte entres fra enden. Relativt nytt og fint bad med designvask. Ingen plass å legge "saker" ved siden av vask. Heller ingen plass å legge såpe, shampo etc. i dusj. Veldig flott takterrasse med servering. Frokosten i kjeller var innholdsrik og godt akseptabel. Hyggelig og serviceinnstilt betjening.

  • Opphold: september 2016, reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Lars-Rex
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rlauraaa91, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2016
Google-oversetting

Dear Lars-Rex,

Thank you very much for sharing your experiences of your recent stay at Hotel President.
We are sorry to hear that you didn't find our bathroom spacious enough. However thank you for your positive feedback about our central location and friendly staff.
In conclusion thank you for your kind comments and we hope that you will return to our hotel during your next visit to Budapest.

Best regards,

Hotel President

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser