Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 119
Vis tilbud
Priceline
USD 104
Vis tilbud
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Hotels.comUSD 142
TravelocityUSD 142
travelup.comUSD 147
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 666)
Filtrer anmeldelser
1 666 resultater
Vurdering fra reisende
506
578
321
155
106
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
506
578
321
155
106
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 666 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2018

Hotellet ligger veldig sentralt plassert i Budapest. Rett ved hotellet er Octobergaten som er en restaurantgate, og litt lengre unna ligger Vaci-handlegaten. En Metrostopp unna ligger shoppingsenteret Westend. Det var alltid god hjelp å få i resepsjonen. Veldig godt utvalg til frokost. Vi hadde ikke det største rommet, men veldig gode senger. Flott utsikt på taket av hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, WencheSolbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LauraRacz, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2018
Google-oversetting

Dear WencheSolbakken,

Thank you for taking the time to share your experiences.
We are glad to hear that you had a pleasant stay at Hotel President. Thank you for highlighting our central location which is perfect for sightseeing.
Also, thank you for your nice comments about our helpful staff.
Finally, thank you again for your review and we hope to welcome you back again soon!

Kind regards,
Laura Rácz
Guest Relation Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Fint hotell med svømmebasseng og boblebad. Hyggelig personale. Kort avstand til handlegaten. På rommet vårt kunne vi låne en iphone, slik at man slapp å bruke egen data for kart osv. Veldig praktisk.
Etter rengjøring fikk vi ikke nye håndkle, dette skjedde to ganger og vi måtte ned i resepsjonen å spør etter nye. Treningsrommet var veldig lite. Frukosten var rotete, synes det var lite utvalg. Ellers ett pent hotell.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, siljevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2018
Google-oversetting

Dear siljevik,

It was a pleasure for us to have you at Hotel President during your stay.

We are glad to read that you have enjoyed your holiday with us and that you were satisfied with our central location, the handy and the staff.

Furthermore, your precious suggestions regarding how we can do even better next time are highly appreciated. Please rest assured that your remarks regarding the housekeeping facilities will be taken under consideration as we do believe that from our Valued Guest’s feedback we can benefit the most.

We hope to host you again in Hotel President in the not so distant future.

Best regards,

Peter Tordai
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018

Et helt OK hotel for en weekend i Budapest. Vi opplevde hyggelig betjening i resepsjon, men intern kommunikasjon mellom resepsjon og SPA avdeling var mangelfull. Fin frokost hvor det hver morgen var satt frem lokale bobler. Hotellet har en sentral beliggenhet som gir deg gangavstand til de fleste severdigheter i tillegg til at det er en rolig gate på utsiden. Pluss for en flott takterrasse, minus for at terrassen var stengt anledning privat arrangement fredag og lørdag.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kristin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2018
Google-oversetting

Dear Kristin P,

We are glad to read that you have enjoyed your holiday with us and that you were satisfied with our central location, the breakfast and the reception staff.
Your constructive comments regarding the communication between our departments provide us an opportunity to further improve our services and amenities.
Rest assured that we will review all your comments in order for us to improve services.

Best regards,

Peter Tordai
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018

Bodde her da vi var på jobbtur. Standard på rommet var helt grei, og det var rent og pent. Frokosten er av de bedre jeg har hatt! Det finnes også en spa-avdeling, samt basseng og badstu. Beliggenheten er god; sentralt i byen med kort vei til det meste. Rolig område.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ole_Brun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2018
Google-oversetting

Dear Ole_Brun,

It was a pleasure for us to have you at Hotel President during your stay.

We are glad to read that you have enjoyed your holiday with us and that you were satisfied with our central location, the breakfast, the room amenities and the staff.

As per your review, you were satisfied with the hotel's location, the room, the room cleanliness and the breakfast.
Being “good” - as you have rated us on TripAdvisor- honors us; however, our aim is to deliver exceptional service to our guests, and we feel it is successful when we get a better rating. Please do not hesitate to contact us in case we can be at your further assistance or you have any suggestions to allow us to serve you even better next time.

Best regards,

Peter Tordai
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018

Beliggenheten var flott, enkelt å komme seg rundt både til fots og med bil. Herlig skøytebane på toppen av hotellet, med utsikt over store deler av byen. Personalet var hyggelige og behjelpelige. Fin restaurant på hotellet. Fint og lite bassengområde i kjelleren.
Frokosten var enkel, litt kjedelig. Veldig fult under frokosten, litt vanskelig å slappe av.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Elise_wafinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2018
Google-oversetting

Dear Elise-Oscar,

First and foremost let me thank you for having chosen Hotel President for your visit in Budapest and for taking your valuable time to share this wonderful review.
I am glad that you found our staff fantastic and that the hotel facilities also met your expectations.
Your comments are highly appreciated and we are looking forward to serving you again in our hotel.

Best regards,

Peter Tordai

Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser