Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Silje Marie E
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LauraRacz, Vendégkapcsolati vezetőHotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. nov. 2018
Dear Mariee80,
Thank you very much for your wonderful feedback.
it is our great pleasure to hear that our hotel and services met your expectations. We really appreciate your kind comments about our great breakfast, friendly staff and cleanliness.
Finally, thank you again for your high rating and kind recommendation and we hope to welcome you back again in the near future.
Kind regards,
Laura Rácz
Guest Relation Manager

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 805
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.1 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 183
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.0 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 895
kr 1 462
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.3 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 3 227
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.5 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 2 141
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.1 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 015
  • Expedia.com
    kr 1 043
0.9 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 2 018
  • Algotels
0.4 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Romservice
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 1 849
  • Priceline
1.5 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior view
  • Novotel
    kr 1 292
  • Expedia.com
    kr 1 269
  • Hotels.com
1.2 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 312
  • Algotels
1.4 km fra Hotel President Budapest
Gratis Wi-Fi
Romservice
Se flere hoteller i Budapest
Anmeldelser (1 738)
Filtrer anmeldelser
1 738 resultater
Vurdering fra reisende
531
587
334
170
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
531
587
334
170
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 738 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2018

Hotellet ligger veldig sentralt plassert i Budapest. Rett ved hotellet er Octobergaten som er en restaurantgate, og litt lengre unna ligger Vaci-handlegaten. En Metrostopp unna ligger shoppingsenteret Westend. Det var alltid god hjelp å få i resepsjonen. Veldig godt utvalg til frokost. Vi hadde ikke det største rommet, men veldig gode senger. Flott utsikt på taket av hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, WencheSolbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LauraRacz, Vendégkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2018
Google-oversetting

Dear WencheSolbakken,

Thank you for taking the time to share your experiences.
We are glad to hear that you had a pleasant stay at Hotel President. Thank you for highlighting our central location which is perfect for sightseeing.
Also, thank you for your nice comments about our helpful staff.
Finally, thank you again for your review and we hope to welcome you back again soon!

Kind regards,
Laura Rácz
Guest Relation Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Fint hotell med svømmebasseng og boblebad. Hyggelig personale. Kort avstand til handlegaten. På rommet vårt kunne vi låne en iphone, slik at man slapp å bruke egen data for kart osv. Veldig praktisk.
Etter rengjøring fikk vi ikke nye håndkle, dette skjedde to ganger og vi måtte ned i resepsjonen å spør etter nye. Treningsrommet var veldig lite. Frukosten var rotete, synes det var lite utvalg. Ellers ett pent hotell.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, siljevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2018
Google-oversetting

Dear siljevik,

It was a pleasure for us to have you at Hotel President during your stay.

We are glad to read that you have enjoyed your holiday with us and that you were satisfied with our central location, the handy and the staff.

Furthermore, your precious suggestions regarding how we can do even better next time are highly appreciated. Please rest assured that your remarks regarding the housekeeping facilities will be taken under consideration as we do believe that from our Valued Guest’s feedback we can benefit the most.

We hope to host you again in Hotel President in the not so distant future.

Best regards,

Peter Tordai
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018

Et helt OK hotel for en weekend i Budapest. Vi opplevde hyggelig betjening i resepsjon, men intern kommunikasjon mellom resepsjon og SPA avdeling var mangelfull. Fin frokost hvor det hver morgen var satt frem lokale bobler. Hotellet har en sentral beliggenhet som gir deg gangavstand til de fleste severdigheter i tillegg til at det er en rolig gate på utsiden. Pluss for en flott takterrasse, minus for at terrassen var stengt anledning privat arrangement fredag og lørdag.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kristin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2018
Google-oversetting

Dear Kristin P,

We are glad to read that you have enjoyed your holiday with us and that you were satisfied with our central location, the breakfast and the reception staff.
Your constructive comments regarding the communication between our departments provide us an opportunity to further improve our services and amenities.
Rest assured that we will review all your comments in order for us to improve services.

Best regards,

Peter Tordai
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018

Bodde her da vi var på jobbtur. Standard på rommet var helt grei, og det var rent og pent. Frokosten er av de bedre jeg har hatt! Det finnes også en spa-avdeling, samt basseng og badstu. Beliggenheten er god; sentralt i byen med kort vei til det meste. Rolig område.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ole_Brun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2018
Google-oversetting

Dear Ole_Brun,

It was a pleasure for us to have you at Hotel President during your stay.

We are glad to read that you have enjoyed your holiday with us and that you were satisfied with our central location, the breakfast, the room amenities and the staff.

As per your review, you were satisfied with the hotel's location, the room, the room cleanliness and the breakfast.
Being “good” - as you have rated us on TripAdvisor- honors us; however, our aim is to deliver exceptional service to our guests, and we feel it is successful when we get a better rating. Please do not hesitate to contact us in case we can be at your further assistance or you have any suggestions to allow us to serve you even better next time.

Best regards,

Peter Tordai
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018

Beliggenheten var flott, enkelt å komme seg rundt både til fots og med bil. Herlig skøytebane på toppen av hotellet, med utsikt over store deler av byen. Personalet var hyggelige og behjelpelige. Fin restaurant på hotellet. Fint og lite bassengområde i kjelleren.
Frokosten var enkel, litt kjedelig. Veldig fult under frokosten, litt vanskelig å slappe av.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Elise_wafinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2018
Google-oversetting

Dear Elise-Oscar,

First and foremost let me thank you for having chosen Hotel President for your visit in Budapest and for taking your valuable time to share this wonderful review.
I am glad that you found our staff fantastic and that the hotel facilities also met your expectations.
Your comments are highly appreciated and we are looking forward to serving you again in our hotel.

Best regards,

Peter Tordai

Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser