“Matt”
Anmeldelse av Boom & Brass - STENGT

Boom & Brass
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken, Barscene, Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Dette var en veldig nedtur på en fin dag i Budapest. Mat ok servering veldig dårlige.
Fikk desertkart men fikk aldri bestille

Takk, 350arildb

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Maten var Ok, men veldig for voksne (ingenting for barn) så anbefaler ikke noen familie å dra dit. Alt kostet ekstra penger, som for eksempel ketsjup poser som sto på bordet. Service bestemmer tydeligvis selv hva man skal gi som tips, noe som hadde vært Ok, hadde det ikke vært for at service var helt forferdelig! 40 min vente tid. Anbefales absolutt IKKE!

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, Egvtheexplorer
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Middagen var skikkelig god.
Servicen var dessverre elendig. Fikk aldri mulighet å bestille dessert. Når jeg ga beskjed var vi så lei av å vente at vi betalte og gikk.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, janpederhoggen
Anmeldt 31. august 2017 via mobile enheter

Snublet innom for å finne skygge midt i en dag med sightseeing. Koselig å sitte ute, stort og fint lokale, god mat men manglet wow faktor. Merkes godt at restauranten ligger midt i turist strøk. Vennlig personale.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, hannelbe
Anmeldt 31. august 2017 via mobile enheter

Stoppet innom her for lunsj. Hyggelig uteservering. Maten var helt OK. Servitørene var litt uoppmerksomme, og glemte bla. Å ta med bestikk til oss.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, linnhelenej