Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 055)
Filtrer anmeldelser
5 055 resultater
Vurdering fra reisende
2 795
1 774
370
75
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 795
1 774
370
75
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 5 055 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet en langweekend da vi nylig besøkte byen sammen med et vennepar. Vi er strålende fornøyd med oppholdet! Dette er et flott hotell med fine og rene rom. Frokosten er fantastisk! Koselig bar på hotellet som vi benyttet flere ganger. Hotellet har flere fasiliteter som vi ikke benyttet oss av.
Gangavstand til sentrum hvor du finner mange butikker og restauranter. Flott service fra de ansatte! Vi følte oss godt ivaretatt som gjester og kommer gjerne tilbake! Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, General Manager på Continental Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2017
Google-oversetting

Dear kselboskar,

How kind of you to take your valuable time to share this uplifting review with me and my colleagues! Thank you so much for choosing Continental Hotel Budapest as your preferred accommodation in the capital of this beautiful country.

The fact you were ‘brilliantly happy’ with your stay makes me incredibly happy. I am thrilled we managed to surpass your expectations and make your Budapest visit more enjoyable. It delights me to read that you deemed our rooms nice and clean and the breakfast to be amazing. I am glad you took advantage of our lovely bar too!
We take high value in the service and it is wonderful to be recognized. Our staff do provide an exceptional service to our guests. Your kind words are much appreciated!
Thank you again for your feedback and I cannot wait to be your host again in the future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Hotellet hadde meget hyggelig staff, men elendig mat, bråkete AC, iskaldt baderom, forferdelig utsikt fra rommet og knøttsmå rom. Rommene var helt greie, veldig små, men moderne. Det virket veldig rent, til tross for at det virket noe slitt. Trygt hotell med mange fasiliteter.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, agnesmbj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, General Manager på Continental Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2017
Google-oversetting

Dear agnesmbj,

Thank you so much for choosing to stay at Continental Hotel Budapest as well as taking your valuable time to share your thoughts and experience with us.

First of all, it felt especially nice that you highlighted our very nice staff, they always do their best to meet the high expectations of our visitors. On the other hand, I am extremely sorry that you feel the AC was a bit loud. Also, I am sorry that you feel your room left a bit to be desired in terms of size. Please be informed that we have different room types to choose from. In case the guest is not satisfied with the room, we usually offer the possibility to change rooms. I am sure that if you had reported your issue, my colleagues would willingly have helped to find the best solution to it. Apart from this, I hope you had a nice time with us.

I would be honored if you chose our hotel again on your next visit to Budapest. Hope to see you soon!

Kind regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017 via mobile enheter

Vi er et par som var på helgetur til Budapest. Veldig fint hotell, lobby, rom og gode senger. Sentral beliggenhet, samtidig som det ikke ligger lokalisert midt i den travleste gaten. Full score til hotellet og personale.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, remym482
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, Ügyvezető igazgató på Continental Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Remy M,

I would like to say thank you for considering taking a few minutes to write a short review of your stay at Continental Hotel Budapest.

First of all, thank you for choosing our hotel as your accommodation for a weekend trip in Budapest! I am thrilled that our very nice lobby has left a good impression in you and you highlighted your room and your good bed. Also, it is great to read that you found our building centrally located, I hope you could easily discover our beautiful city from here. Furthermore, let me express my heartfelt gratitude for mentioning our amazing staff in your comment. All in all, it was absolutely lovely to have you in our hotel as our guest.

I cannot wait to be your host again, hopefully in the not so distant future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Helt greit hotell, men finnes finere til en rimeligere pris i Budapest. Frokosten var god og med godt utvalg. Hotellet tar ekstra betalt for å skaffe deg en taxi, dette var ikke billig. Supert med gress, solsenger og badebasseng på taket!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 891annikenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, Ügyvezető igazgató på Continental Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2017
Google-oversetting

Dear Anniken R,


Thank you so much for choosing to stay at Continental Hotel Budapest as well as taking your valuable time to share your thoughts and experience with us.


To begin with, it feels amazing that you loved our lovely hotel, as well as the good breakfast at Araz. Furthermore, I am thrilled that you highlighted our roof and swimming pool, I hope you had a relaxing time there.

Overall, I am glad that we have managed to meet your expectations on so many levels. It would be our pleasure to have you back as our guest again in the very near future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Bodde på dette hotellet i noen dager i forbindelse med ferietur sammen med min søster.Hotellet ligger i en avsides vei og det tar omtrent 15-20 minutter å gå til sentrumsområdene med restauranter/kafeer og til Donau.Hyggelig og hjelpsom personale og bra renhold på rommet.Vi hadde standard dobbeltrom,minibar på rommet,egen vannkoker og gratis kaffe/te.Eneste minuset er at sengene er bittelitt harde men det er jo smak og behag.Frokost var variert og bra.Vi var heldige å hadde flott sommervær under hele oppholdet så vi fikk benyttet oss av takterassen hvor det er basseng og solsenger.Her er det også spaavdeling med innendørsbasseng og badstuer.Så alt i alt en flott plass å bo i en fantastisk by.Kommer gjerne tilbake og vil anbefale dette hotellet til andre.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Gullmarris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zoltan_Geher, Ügyvezető igazgató på Continental Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2017
Google-oversetting

Dear Gullmarris,

It was so nice of you to take your precious time to share this brilliant review of your recent stay! Thank you for choosing Continental Hotel Budapest as your home away from home during your trip to this wonderful capital.

It seems to me that the location of the hotel was convenient for your, hope you could easily approach all the places you wanted to visit. Your recognition regarding our helpful staff is much appreciated, my colleagues will be happy to hear about your kind words.
Also, it pleases me to read that you found the rooms spotlessly clean and well-appointed, however, I am sorry to learn that the beds were not really to your taste. We provide a wide selection of traditional and international food for breakfast and it is good to hear that you appreciated that.

I am thrilled you had a very pleasant stay at our hotel and I very much look forward to welcoming you back in the near future. Thank you for the recommendation!

Warm regards,

Zoltán Géher

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser