Vi hadde fire overnattinger på dette hotellet. Bestillingen gjorde vi på Travelbird, de hadde pakkeløsning på fly/hotell og ost/vintur. Med i prisen var også fri adgang til Spa-avdeling. Rommene var store og godt utstyrt. Kjøleskap. Kjekt å ha til innkjøpt vin. Ekstra bord og stoler, skrivebord. Sengen var litt hard, men sikkert ikke for alle. Bad med badekar. Rom 178 hadde veranda mot stille strøk. Frokosten hadde et stort utvalg av kalde og varme ting, müsli, frukt.
Dette hotellet ligger ikke akkurat sentralt, men er du villig til å ta buss og metro går det greit når man lærer seg systemet. Snaue 30 min inn til sentrum. Øya var under "renovering" da vi var der, men det er parker, trimutstyr, løpebane rundt øya, vann og kanaler. I det hele tatt et fint område.
For å komme til Spa-avdelingen går man i korridorer over til nabobygget. Badekåpe er på rommet så her kan man ta på seg badetøy på rommet og gå over til bassengene. Det lønner seg å ha med slippers. Det var flere bad, varme, kalde, massasje osv. Jeg bestilte massasje. Det var så godt at jeg bestilte på nytt dagen etter. Shiatsumassasje var veldig deilig.
Vil absolutt anbefale dette hotellet om du er villig til å bo stille og rolig og bruke litt tid til og fra byen