Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Imponerende mat og juicemeny”
Anmeldelse av Costes Restaurant

Costes Restaurant
Vurdert som nr. 104 av 4 007 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 116 - USD 180
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Fire kamerater på tur som fant veien til Costes en søndag kveld. Vi gikk for største matmenyen (da blir man ganske mett). To av oss hadde vinpakke til og de to andre hadde drikkepakkevuten alkohol. Vinen var god, men ikke like imponerende som maten og "juicemenyen". Alt var virkelig forseggjort. Servicen var kjempebra. Hovmester (om det var det hun var) og vinkelner var litt stive/automatiserte i praten, men alle ansatte var flinke. Kjempefint sted sentralt i byen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, tageer2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Costes_Restaurant, Vezető på Costes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2018
Google-oversetting

Dear tageer2017,

Thank you so much for choosing our restaurant during your visit in Budapest.

We highly appreciate your generous TripAdvisor review. We are glad that you choose the seven courses tasting menu and you even tried our non-alcoholic cocktail pairing as well. We are happy that you enjoyed the dishes and you had a memorable experience with us.

We genuinely hope that we will have the opportunity of welcoming you again in the near future and make an improvement, we will wait you with warm welcome!

Kind regards,

Costes Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 082)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 082 anmeldelser

Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

På en par-tur til Budapest ønsker vi det lille ekstra for en kveld og det fikk vi virkelig på Costes! Fantastisk mat og drikke og strålende service. Vi bestillte 5-retters, men fikk plukke forskjellige retter slik at vi fikk smake på mange fler. I tillegg fikk vi flere små retter utenom som var gode smaksbomber! Det var kostbart, men absolutt verdt pengene. All mat kom i et relativt raskt tempo. Vi var der i 3 timer og hadde ingen dødtid da det hele tiden dukket opp en kelner med mat eller vin. Min beste resturant-opplevelse.

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, espengp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PMQualityManagement1, Vezető på Costes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2018
Google-oversetting

Dear Espen P,

We cannot thank you enough for sharing your wonderful review with us here, on TripAdvisor about Costes, it was just amazing reading your lovely words.

To begin with, we would like to thank you for mentioning our pleasant and helpful staff, they really deserve the recognition. We are especially happy that you highlighted some of our perfect dishes, our chef does a lot of effort to make really tasty and well-presented dishes. In addition, we are also thankful to you for mentioning that this was your best restaurant experience.

Once again, thank you so much for your lovely review! It would be our pleasure to entertain you again in the near future, we cannot wait to see you soon!

Best regards,
Costes Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2017

En opplevelse i mat og vin. Dette var fullklaff. Vi hadde en femretter med vinmeny, og alt passet perfekt sammen. Små kunstverk av noen retter og ungarske viner som virkelig overrasket oss. En meget hyggelig betjening. som virkelig gjorde sitt beste for å tilfredstille oss. Sjefskokken var meget hyggelig, og da ikke minst dyktig. Takk for en meget hyggelig aften

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KjellS407
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Balázs D, Vendégkapcsolati vezető på Costes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Kjell S,

First and foremost, allow us to express our most sincere gratitude to you for taking your time to write down and share your splendid review with us here, on TripAdvisor.

Considering our wine selection and our sommelier we are lucky to say that we cannot go wrong with the wines when we pair them to our dishes. It makes us more than happy that you loved the dishes you had, we hope that every bite was a real pleasure of discovery. Furthermore, we are so pleased with the fact that you appreciated our professional service as well, our wait staff will receive your dear thanks.

Once again, thank you so much for your lovely review. We would be honored if you returned to us in the nearest future, hope to see you soon.

Best wishes,
Costes Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2017 via mobile enheter

Alt fra stemningen til servicen og manten på costes er ingenting under helt fantastisk. Jeg vil anbefale alle som har muligheten å bestille seg et bord på Costes i Budapest. En fireretter + vinpakke koster i overkant av 1000kroner.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Erlend G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2016

Vi var to venninner som ville ha et herremåltid, og det fikk vi her. Fantastisk gode smakssammensetninger, og en sommelier som toppet måltidet med de gode vinene

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 579annkristine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Costes_Restaurant, Vezető på Costes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2016
Google-oversetting

Dear Ann Kristin E,

Thanks for visiting our restaurant and thanks for writing a good review about your experience.

We are glad you enjoyed your here, hopefully we will see you again in the future too.

Best Regards,

Costes Restaurant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Costes Restaurant, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Costes Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.