Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kontinental og amerikansk ”

Blue Tomato pub & restaurant
Vurdert som nr. 760 av 3 740 Restauranter i Budapest
Kjøkken: Ungarsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Her får man tradisjonell ungarsk mat, men også amerikansk. Man kan sitte inne eller ute. Brukes av lokalbefolkningen og turister. Rask og god service.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (204)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 204 anmeldelser

Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

Midt i blinken. Lett å finne og har en fin atmosfære. Egner seg til forretningsmøter men også til familier eller par. Ungarske og internasjonale retter.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted med god mat, hyggelig betjening og greie priser. Her er det halv pris av prisene midt i sentrum/Pest-sida.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Bente1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Gå avstand og et greit valg første kveld etter en slitsom flytur, hvis du bor på denne siden av byen

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hans Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Ungarernes stamsted, men menyen er internasjonal. Stemningen minner om 39-talls Chicago. I tillegg til ungarske retter får
man også internasjonale. Det er mange gode vinsorter, Takler, Bock, osv. Om sommeren et det best å sitte på terrassen. Kelnerne er flinke og høflige.
Service (tips) er inkludert i regningen, det er siste mote i Ungarn.

Dato for besøk: august 2018
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Blue Tomato pub & restaurant, så også på

Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Blue Tomato pub & restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din