Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Danubius Health Spa Resort Margitsziget(Budapest)
USD 105
USD 101
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Bohem Art Hotel(Budapest)
USD 198
USD 191
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Aquaworld Resort Budapest(Budapest)
Gratis avbestilling frem til 27/07
USD 207
USD 195
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 267
USD 193
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Corinthia Hotel Budapest(Budapest)
USD 339
USD 182
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Budapest Marriott Hotel(Budapest)
USD 551
USD 358
Marriott Hotels
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Restaurant
  • Romservice
USD 186
USD 155
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 757
USD 730
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 476
USD 419
InterContinental
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Frokost inkludert
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (1 669)
Filtrer anmeldelser
1 669 resultater
Vurdering fra reisende
767
697
166
24
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
767
697
166
24
15
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 669 anmeldelser
Anmeldt 1. november 2016 via mobile enheter

Pent Hotel , delikate rom, som ligger sentralt til med gågate rett utenfor . Men dessverre blir man fort lurt på dette hotellet når man sjekker ut ang betaling av hotel rom og bruk av minibaren på hotel rommet så vær obs.....
Om vi skulle dratt tilbake ville vi aldri benyttet dette hotellet igjen og ikke anbefalt det til venner og kjente.
Synd men sant

Opphold: oktober 2016
Takk, Monica A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear Monica A,

Thank you for sharing your experience about your recent stay in La Prima Fashion Hotel.
We appreciate you praising the central location of the hotel. On the other hand I was stunned to read that you had some issues at check out with the payment, so I personally looked into this matter in order to clarify it.
As far as I know there was an unfortunate misunderstanding regarding the minibar consumtion charges but I was assured that this issue was corrected in an instance and explained on spot.

We did not want to leave a bad taste in your mouth and we are really sorry if this misunderstanding left you with a bad impression.

Best regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2016 via mobile enheter

La Prima ligger meget sentalt til på Pest siden. Rett i handlegaten, men med rommene vendt mot en rolig fin bakgård uten støy. Det er kort vei til alt av sevetdigheter! God frokost og flotte rom. Men, sengene er ekstemt harde. Vi har vært 14 stykker på tur i alderen 18 til 76 og ALLE har klaget på sengene. Er som å ligge rett på gulvet! Men, eller er det helt topp her! Bra betjening og moderne!

Opphold: oktober 2016, reiste med familie
Takk, Jørgen H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear Jørgen H,

How kind of you to share this lovely feedback, after your recent stay at La Prima Fashion Hotel! I am more than glad you had a very pleasant time with us.

The central location makes the hotel more attractive as everything is within a convenient walking distance. Even though we are situated in a frequented area, our guestrooms offer a peaceful relaxation. I am also delighted to learn that you found both the breakfast and your room to be great, however, I am truly sorry that you feel the beds were not comfortable enough. Otherwise, I am pleased to know that you and your travel companions had an overall wonderful stay at our hotel.

I would really love to have the opportunity to welcome you back on your next visit to Budapest.

Kind regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2016

Hyggelig hotell i sentrum, 10 meter fra handlegaten Váci utca.
Rommene var ikke store, men helt greie. Savnet en lenestol og slappe av i.
Teppene på gulvet kunne nok vært renere.
Personalet i resepsjonen, frokostsalen og på værelsene var blide og hyggelige.
Frokosten, som er inkludert i prisen var super. Skikkelig eggerøre og deilig bacon
gjorde at det ikke var behov for så mye annet. Hotellet ordnet med bil til og fra flyplassen. Meget god service. Kommer gjerne tilbake.
Budapest er en flott og billig by. Kommer garantert tilbake.

  • Opphold: august 2016, reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Kari091
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2016
Google-oversetting

Dear Kari091,

It is so amazing to know that your recent stay at our hotel was so impressive that you would definitely come back in the future. Thank you so much for sharing your kind and praising words with us, I really appreciate that.

The location is undoubtedly one of our biggest strengths – everything is within a walking distance so the hotel is perfect for exploring Budapest. It is also great to hear that you found your room large enough and our staff at the front desk accommodating and very friendly. Moreover, I am thrilled that you found the breakfast superb, it is wonderful to hear that you loved the wide selection as well.

Once again, let me express my heartfelt gratitude for the lovely comment. I hope to see and host you soon!

Warm regards,

Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2016

Meget bra hotel, hotellet ligger kun få meter fra hovedgata. Grei nok frokost, egg og bacon var det også. En ting å utsette og det er sengene, de er veldig harde!!
Vi fikk et rom med en liten balkong ut mot gata.

  • Opphold: juli 2016, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, GryMoelv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2016
Google-oversetting

Dear GryMoelv,

Lovely feedback! I am really glad you discovered our hotel and decided to choose it as your preferred accommodation during your recent Budapest visit. Thank you also for sharing your candid opinion with us.

It brings me great pleasure to know that overall you found La Prima Fashion Hotel very good and that you highly appreciated its perfect location, too. I am also delighted to read that you enjoyed our delicious and varied breakfast. On the other hand, I am a bit disappointed to hear that the beds could not meet your expectations.

I do really hope to have the opportunity to welcome you back to our hotel again in the near future.

Kind regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Kan på det varmeste anbefale dette hotellet! God standard, fine rom, godt renhold, hyggelig betjening, god frokost og sentral beliggenhet i en rolig gate nært shoppinggaten Váci utca og populære severdigheter. Utmerket valg for å utforske vakre Budapest!

Opphold: juni 2016, reiste med venner
Takk, hmmyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2016
Google-oversetting

Dear hmmyr,

Thank you very much for staying at our hotel and for dedicating your valuable time to share your brilliant review with the TripAdvisor community. I am really glad to know that you had such a fantastic time with us and you enjoyed everything during the visit, especially the service, the location and the rooms. It brings me great pleasure to read that you found our staff friendly, and that you highly appreciated the hotel's proximity to the major tourist attractions. Thank you for highlighting the spotless cleanliness as well.

Once again, thank you for your time and for the positive feedback. I would really love to be your host again soon!

Warm regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser