Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 746)
Filtrer anmeldelser
1 746 resultater
Vurdering fra reisende
793
736
175
26
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
793
736
175
26
16
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 746 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2017 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er pent, med veldig god beliggenhet, men der stopper det. 15 min kø for å spise frokost hver morgen i en uke, null wifi og elendig service gjør at vi aldri kommer til å bruke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2017
Google-oversetting

Dear Christian H,

I am always appreciative of every guest feedback given and turn the negative comments into positive learning experience. Thank you for taking your precious time to share your candid feedback with us.

I am glad you found our property clean and very well-located, however, I am deeply sorry that the rest was rather disappointing. Since we have limited space for breakfast and there is always a peak period, the dining room can get busy – I am sorry that it caused you inconvenience. What made me very surprised was your disappointment in our service. We always strive to provide our guests with a superior service and our staff do everything to satisfy our customers. Provoking bad feelings by the service is not usual to us. I also noted your comment on the wifi – we will try to do our best.

I genuinely hope that you will give us another chance and will return to our hotel in the future.

Sincerely,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2016 via mobile enheter

Pent Hotel , delikate rom, som ligger sentralt til med gågate rett utenfor . Men dessverre blir man fort lurt på dette hotellet når man sjekker ut ang betaling av hotel rom og bruk av minibaren på hotel rommet så vær obs.....
Om vi skulle dratt tilbake ville vi aldri benyttet dette hotellet igjen og ikke anbefalt det til venner og kjente.
Synd men sant

Dato for oppholdet: oktober 2016
Takk, Monica A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear Monica A,

Thank you for sharing your experience about your recent stay in La Prima Fashion Hotel.
We appreciate you praising the central location of the hotel. On the other hand I was stunned to read that you had some issues at check out with the payment, so I personally looked into this matter in order to clarify it.
As far as I know there was an unfortunate misunderstanding regarding the minibar consumtion charges but I was assured that this issue was corrected in an instance and explained on spot.

We did not want to leave a bad taste in your mouth and we are really sorry if this misunderstanding left you with a bad impression.

Best regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2016 via mobile enheter

La Prima ligger meget sentalt til på Pest siden. Rett i handlegaten, men med rommene vendt mot en rolig fin bakgård uten støy. Det er kort vei til alt av sevetdigheter! God frokost og flotte rom. Men, sengene er ekstemt harde. Vi har vært 14 stykker på tur i alderen 18 til 76 og ALLE har klaget på sengene. Er som å ligge rett på gulvet! Men, eller er det helt topp her! Bra betjening og moderne!

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 3j_rgenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear Jørgen H,

How kind of you to share this lovely feedback, after your recent stay at La Prima Fashion Hotel! I am more than glad you had a very pleasant time with us.

The central location makes the hotel more attractive as everything is within a convenient walking distance. Even though we are situated in a frequented area, our guestrooms offer a peaceful relaxation. I am also delighted to learn that you found both the breakfast and your room to be great, however, I am truly sorry that you feel the beds were not comfortable enough. Otherwise, I am pleased to know that you and your travel companions had an overall wonderful stay at our hotel.

I would really love to have the opportunity to welcome you back on your next visit to Budapest.

Kind regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2016

Hyggelig hotell i sentrum, 10 meter fra handlegaten Váci utca.
Rommene var ikke store, men helt greie. Savnet en lenestol og slappe av i.
Teppene på gulvet kunne nok vært renere.
Personalet i resepsjonen, frokostsalen og på værelsene var blide og hyggelige.
Frokosten, som er inkludert i prisen var super. Skikkelig eggerøre og deilig bacon
gjorde at det ikke var behov for så mye annet. Hotellet ordnet med bil til og fra flyplassen. Meget god service. Kommer gjerne tilbake.
Budapest er en flott og billig by. Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Kari091
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2016
Google-oversetting

Dear Kari091,

It is so amazing to know that your recent stay at our hotel was so impressive that you would definitely come back in the future. Thank you so much for sharing your kind and praising words with us, I really appreciate that.

The location is undoubtedly one of our biggest strengths – everything is within a walking distance so the hotel is perfect for exploring Budapest. It is also great to hear that you found your room large enough and our staff at the front desk accommodating and very friendly. Moreover, I am thrilled that you found the breakfast superb, it is wonderful to hear that you loved the wide selection as well.

Once again, let me express my heartfelt gratitude for the lovely comment. I hope to see and host you soon!

Warm regards,

Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2016

Meget bra hotel, hotellet ligger kun få meter fra hovedgata. Grei nok frokost, egg og bacon var det også. En ting å utsette og det er sengene, de er veldig harde!!
Vi fikk et rom med en liten balkong ut mot gata.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, GryMoelv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sovari_Katalin, Hotel Director på La Prima Fashion Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2016
Google-oversetting

Dear GryMoelv,

Lovely feedback! I am really glad you discovered our hotel and decided to choose it as your preferred accommodation during your recent Budapest visit. Thank you also for sharing your candid opinion with us.

It brings me great pleasure to know that overall you found La Prima Fashion Hotel very good and that you highly appreciated its perfect location, too. I am also delighted to read that you enjoyed our delicious and varied breakfast. On the other hand, I am a bit disappointed to hear that the beds could not meet your expectations.

I do really hope to have the opportunity to welcome you back to our hotel again in the near future.

Kind regards,
Sóvári Katalin
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser