Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anna Café er midt i Váci utca”
Anmeldelse av Anna Cafe

Anna Cafe
Vurdert som nr. 67 av 334 Kaffe og te i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Váci utca
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Anna Café er midt i Váci utca i Budapest. De har et godt utvalg av iskrem, dessert og noen enklere retter. Et fint sted for å treffe venner og kjente.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FusionB1, Egyéb på Anna Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020
Google-oversetting

Dear Peter Andras C!


Thank you for your feedback. In addition to cakes and ice creams, we are waiting for you with delicious hot dishes, cheese plates and smoked salmon bites. If you are here again, please visit us.

Sincerely,
Anna Café Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 647)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 647 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted, men meget dyrt.
Ligger sentralt i Buda.
Gode gin drinker og Aperol Spritz.
Fint å sitte ute å ta noe godt å drikke her.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FusionB1, Vezető på Anna Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Kari,

Let us say thank you for taking the time to write us a kind review. We were glad to read how much you could enjoy spending time in Anna Café. Actually we in the centre of Pest, Budapest just in case.:-) Next time you might try our signiture cocktail the Anna Alma, its amazing too. Hopefully see you soon in Anna.

Best regards:

Anna Café's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Cafeen har en beliggenhet i gå gaten. Lang ventetid, smakløs mat og overpriset. Anbefaler ikke å spise her.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, katta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FusionB1, Vezető på Anna Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Katta,

We'd like to say thank you for taking the time to write us a review. We're really sorry about your bad experience with your food in Anna Café. Usually our served meals are tasty in our guests opinion too, but faults could accidentally happen. Please, next time if you are not satisfied with anything we serve you, let us know immediately in order to give us a chance to fix the problem. We would galdly prepare to you anything again in order to make you satisfied. Apologize again for the failure this time!

Wish you all the best:

Anna Café's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

«Anna» har vært i Váci gate i mange år og kafeen har gjennomgått en betydelig ansiktsløft. Det er et godt utvalg av kaker, drinker. Betjeningen er hyggelig og serveringen er effektiv. Man kan sitte både inne og ute og se på forbipasserende.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FusionB1, Vezető på Anna Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019
Google-oversetting

Dear Peter,

On behalf of Anna Café's team let me express our gratitude for taking your time to write us such a nice review. We were glad to read you really enjoyed spending time in Anna Café and found our selection great. It is always a pleasure to find out our hospitality has achieved it's goal and made you satisfied. We are looking forward to welcome you again in Anna. Hope next time we will be able to raise our service to a higher level in order to target a 5 bubbles rating from you.:-)

Thank you very much again! Wish you all the best:

Anna Café's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Mens vi var i Budapest var vi innom denne cafeen alle 3 dagene. Her var fint å sitte å se på livet, god service, og god mat/drikke

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 730Anna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FusionB1, Vezető på Anna Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2019
Google-oversetting

Dear Anna,

On behalf of the whole Anna Café's team I would like to say thank you for taking your time to give us such a nice review and particularly 5 bubbles on Tripadvisor!:-) Your feedback is really important for us to be sure we are on the right way. It is always a pleasure to read our hospitality has achieved it's goal and made you satisfied. Looking forward to welcome you again in Anna Café!

Let me express our gratitude again! Wish you all the best!:-)

Anna Café's Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anna Cafe, så også på

 

Har du vært i Anna Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din