Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”

Caffe & Restaurant Gian Mario
Vurdert som nr. 84 av 3 909 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 25
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservater
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Dro innom for litt snaks etter å ha vandret ei stund i byen. Her var det ingen service å få. Ventet lenge på å skulle få betale, endte med at vi selv måtte gå fram til disken. Selv om det nesten ikke var andre folk der. Vil ikke ha dratt dit igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Goril-sv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 060)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 060 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2017 via mobile enheter

Hotellet vi bodde på hadde ikke særlig god frokost. Da fant vi denne koselige italienske bar/kafé litt lenger borte i gata. Nydelig omelett og americano for ca 70 kr!

Dato for besøk: september 2017
Takk, ak o
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016 via mobile enheter

Første natt i Budapest. Så på mange tripadvisor anmeldelser og tenkte dette var i blinken.
Fant frem og dro inn i lokalet. Var ufattelig tett luft og veldig varmt, vi fikk sitte ute. Menyen kom med en gang, så ut som om den hadde vært i et par slåsskamper..stod bare pizza, salat og forretter. Ingen pasta.. vi bestilte spinat pizza og sånn italiensk salami.
Maten kom forholdsvis fort men smakte helt gjennomsnittlig. Bordene ved siden av oss var ikke like heldige, mye vimsing resulterte i at vi ikke ble sett. Fikk verken bestilt dessert eller betalt. Ventet i 20 minutter på servitør og måtte til slutt gå inn, vente i 5 minutter også betale. For å si det mildt kan man dine and dash ganske lett..

Dato for besøk: august 2016
Takk, Heleriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2016 via mobile enheter

Fint lokale, veldig hyggelig eier og fantastisk mat. Ikke så rart de fleste av gjestene snakker til personalet på italiensk. Tror ikke man kan gå galt i noen bestilling her.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Julie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2015

Fantastisk god pizza!!!
Jeg var her med min samboer og vi delte en pizza (de er ikke store) med spicy salami, kjempegod!! Delte deretter en pizza med ost, skinke og ananas, fantastisk den også!!
God service, koselig lokalet og flere italienere spiste der, som også beviser at maten er god =)

Dato for besøk: mars 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, agnethekatarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Caffe & Restaurant Gian Mario, så også på

 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Caffe & Restaurant Gian Mario? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din