Ivar J
  • Novotel
2.7 km fra Residence Baron
Se flere hoteller i Budapest
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Greit hotell meget sentralt. Rent og med hyggelig personal. Rommet som vi fikk hadde utsikt rett i en murvegg,men hvem ser på utsikten fra rommet når manner i Budapest? Dusjen var plassert litt lavt og hadde dårlig trykk.
Hotellet ligger i enden av gågata 1 min fra mathallen. "Hop on hop off" bussene stopper også her.
Frokosten var helt ok med greit utvalg. God valuta for pengene.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, finnbotnen
Anmeldt 1. juni 2017 via mobile enheter

Litt mørkt og dystert inne på hotellet. Fristet ikke å spise der. Kjedelig og lite fristende frokost, men beliggenheten gjør at man gjerne kan bo her igjen. Dropp spa anlegget, det var trist og lite delikat! God service i resepsjonen og gode senger. Badet kunne vært bedre, dusjgardin er ikke ønskelig.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Kathrine S
Anmeldt 29. august 2016

Vi var fem godt voksne som bodde påm Reisidence Baron 5 neter fra 21. august. Dette var virkelig en flott base for vårt andre besøk i Budapest. Belligenheten er helt perfekt, med Vaci Utca like rundt hjørnet. Min anmeldelse er farget av at jeg liker små hoteller med litt historisk aura over seg. Det er vanskelig å finne noe særlig negativt å si om hotellet, det eneste må være at heisen var knøttliten. Folkene i resepsjonen var svært imøtekommende og vi følte oss alltid velkommen tilbake etter våre turer på byen. Vi hadde Exculisive rom som var ganske store og godt utstyrt, med bl.annet boblebad, minibar, PC, Safe og vannkoker. Det var også fri adgang til hotellets lille SPA avdeling med jazzuci, lite basseng og infrarød badstue (litt lav tempratur i badstuen), forfriskende etter lange dager på byen. Vi fant sengen svært komfortabel, airkonditionen var svært effektiv og det var lyddempende vinduer, så støy var ikke noe problem. Frokosten var ok,
med greit uvalg. Appelsinjuicen var nydelig. Vi vil ganske sikkert velge Residence Baron, ved et eventuelt
senere besøk i Budapest. Vi benyttet oss av hotellets tilbud om transport fra og til flyplassen, anbefales.
Tusen takk for fantastisk opphold!

Dato for oppholdet: august 2016
Takk, ToreA757
ZsomborVasvari, Vendégkapcsolati vezető på Residence Baron, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2016

Dear „Tore A”,

It is so nice to read how much you enjoyed your recent stay at Residence Baron! Thank you so much for your wonderful compliments posted on TripAdvisor following to your recent visit.

Our aim is to exceed our guests’ expectations and I am happy to learn from your kind words that we succeeded in your case.
Reading your amazing feedback regarding the service provided by the concierge made me especially proud, it was my greatest pleasure to share your kind words with them.

Your compliments and heartfelt recommendation is very much appreciated. We truly hope that you will grant us another opportunity to welcome you back to our Hotel in the near future.
Please do not hesitate to contact us directly in case there is anything we can do for you!

Sincerely yours,
Zsombor Vasvári
Guest Relation Manager

Anmeldt 23. august 2016

Det er et litet men koselig hotell , det ligger rett ved enden av gågaten. Det er et høflige å kjekke folk i reseptorene.Frokosten var helt OK.Men sengen var fantastisk! Ved hotellet er der en stor mathall som var kjekk å besøke. En finner Allt fra mat til vesker ,skjerf og mer lokale saker. Hotellet ligger også rett attmed frihetsbroen, som Ungarerne bruker flittigt, der er det ungdom som samlast over en flaske vin og familier som sitter på pledd å koser seg med kortspill.(Broen er ikke i bruk for trafikk) Absolutt et hotell jeg kan tenke meg tilbake til om det blir flere turer til Ungarn 👍🏻

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Ann-Christin B
Anmeldt 12. april 2016

Alt fungerte utmerket med dette hotellet. Bestilt taxi ifra hotellet hentet oss, hvor sjåfør kjørte veldig behagelig. Innsjekking ytterlig, god frokost med det man trenger, veldig sentralt i forhold til marked, handlegater, Gellert og Buda høyden og elven.
Veldig hyggelig betjening i både resepsjon og frokostsal. Nest gang i Budapest, er dette et sikker valg.
Taxi retur (ordnet av hotellet) fungerte igjen med en veldig hyggelig og sikker sjåfør.

Romtips: Executive rommet var bar.
Dato for oppholdet: april 2016
Takk, PerOslo_Norge
ZsomborVasvari, Vendégkapcsolati vezető på Residence Baron, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2016

Dear Guest,

Thank you very much for your valuable time taken to rate our hotel on TripAdvisor and share your experience with your fellow travelers.

I was so happy to read that you had enjoyed your stay with us and the facilities and services we offer in the Residence Baron.
It made me especially glad to see that you had enjoyed Budapest superb location's.

Let me take the opportunity to thank you for staying with us during your Budapest-trip.
We are all very much looking forward to welcoming you back to our hotel, hopefully very soon!

Sincerely yours,

Zsombor Vasvári