“Velsmakende mat og god service”

Cucina - The Italian Kitchen
Vurdert som nr. 658 av 5 193 Restauranter i Budapest
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Vi stoppet tilfeldig her for en lunsj. Ikke veldig overbevisende rangering, men siden vi var så sultne tok vi sjansen. Vi er utrolig glad for det for makan til god service og mat skal du leite lenge etter. Vi spiste pizza, risotto og pasta. Alt smakte himmelsk! Anbefales!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, annmaritas

Anmeldt 19. september 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og drikke! God atmosfære og fantastisk god service fra vennlig personale. Hyggelig lokale. Veldig sentralt. Tar veldig gjerne turen tilbake hit!

Dato for besøk: september 2022
Takk, iGooner6_CHD
Anmeldt 31. juli 2022

Spiste lunsj med god drikke der i juli-22 et par ganger. Veldig god mat og service var perfekt. Beliggenheten er midt i smørøyet for shopping, så et stopp her er et lyspunkt for en sliten pose bærende mann...:)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, bigodie6
Anmeldt 16. november 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og god atmosfære. Fullt hus hver kveld. Vi endte opp med å spise her to ganger i løpet av oppholdet vårt. Høflige og dyktige kelnere

Dato for besøk: november 2021
Takk, rogerj_rgensenkimo
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Her har du et trygt spisested, derfor jeg sier trygt er for at dette stedet har god kvalitetsmat. Du vet hva du får og servitørene kan alltid gjøre rede for det. Fine toaletter, med godt renhold og det er skjelden vare her, spør du meg. I tillegg til dette er servicen eksemplarisk og de byr på seg selv så godt de kan. Vi kom ned tirsdag, reiser søndag og har valgt å spise middag her de siste tre dagene. 😊

Her har du en fullspekket meny av mat, pasta, pizza, den bakes midt i restauranten så du kan se på. Det er sjømat og skikkelig kjøtt for de som ønsker dette.

Drikkemenyen er også meget bra, og de er kjempegode på vin. Betal heller det lillle ekstra, gå på Cucina mens du er her. Helt fantastisk! En av de første gangene jeg gir full pott.

Intressert i vin? Her har de lokalt, italiensk, fransk og en masse. Både rød, hvit og rosé. De anbefaler viner og her kan du ta hvilken som helst uten å bli ruinert.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, colinfossengen

Reisende som så på Cucina - The Italian Kitchen, så også på

Budapest, Central Hungary

Har du vært i Cucina - The Italian Kitchen? Del dine erfaringer!