Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kosekveld”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Vurdert som nr. 321 av 4 015 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 35
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Alt var fint, maten smakte himmelsk, drinkene enda bedre og servicen helt topp. Det som trekker ned var ene toalettet på stedet, døren var gått i stykker og jeg ble låst inne!!! En ung dame på utsiden hjalp meg og hun fortalte at den hadde vært slik lenge. Skjerp dere, få fikset den døren med engang, så andre damer slipper en slik opplevelse jeg fikk....

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, LindaL720
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HrcBudapest, Vezető på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for your feedback! We are terribly sorry about the unpleasant incident occured to you. Fortunately we noticed the problem on spot, and reparation has been done as soon as possible, so that similar cases should not happen in the future. Thank you for urging us, and please take our deepest apologies for your inconveniences.
Thank you for mentioning your positive service experiences despite what happened. Your feedback is highly appreciated. We hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 070)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 3 070 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

En flott cafe alt i alt med flott beliggenhet og fine lokaler. Dette er min HRC nr 70, noe jeg ville feire. Dårlig service og lang vente tid gjorde at feiringen uteble tvilsomt om det blir noe besøk nummer 3

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, tronnordhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HrcBudapest, Vezető på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback! Please take our deepest apologies for the waiting time and the service! Please do not judge Hard Rock by this visit! We are really sorry that you did not get what you expected for the 70th visit. We hope you can give us another chance and we may deliver a 5-star experience during your next visit! Hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi er seks venner som spiser lunsj for andre dagen på rad. Her er det mange ansatte, men det tar laaaaaaaaang tid å få servering og ting vi har bestilt. Det samme opplevde vi dessverre i går. Dette er min HRC nr 70 Verden rundt og kaffen er flott men service dessverre for dårlig!

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, tronnordhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HrcBudapest, Vezető på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback! We are looking into this case, and find a solution so that similar cases should not happen in the future. Thank you for sharing your experiences, your opinion is highly important for us! Please do not judge Hard Rock by this visit, we hope to get another chance from you to deliver a 5-star experience! Hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Kjempe lokal og god mulighet for shopping bra mat og god drikke ligger godt plassert
Og god servise, tommel opp

Dato for besøk: september 2018
Takk, 30knutk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HrcBudapest, Vezető på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback! Hope to see you soon again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Plasseringen kunne vært bedre, men en stor åpen plass med mange selgere blir litt mye.
Maten derimot var det ikke noe å klage på, og heller ikke utvalget av drikke. Som vanlig i Budapest er det hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Thor B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HrcBudapest, Vezető på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018
Google-oversetting

Thank you for your kind review! We are happy that you enjoyed your visit, hope to see you soon again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.