Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Danubius Hotel Gellert(Budapest)
USD 140
USD 130
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Bohem Art Hotel(Budapest)
USD 140
USD 121
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 604
USD 174
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 18 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 18 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 211 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 164
USD 153
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Corinthia Hotel Budapest(Budapest)
USD 281
USD 174
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 16 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 16 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 206 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 156
USD 148
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Restaurant
  • Romservice
Besparingsvarsel! 32 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 32 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 217 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 264
USD 214
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Frokost inkludert
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 19 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 19 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 263 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 222
USD 195
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 628
USD 606
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (2 630)
Filtrer anmeldelser
2 630 resultater
Vurdering fra reisende
1 854
589
127
39
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 854
589
127
39
21
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 630 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2016 via mobile enheter

Vi var to vennepar på tur, beliggenheten kunne ikke vært bedre eller mer sentral! Rett utenfor hotellet lå butikker (fra H&M til Tommy Hilfiger), restauranter (fra Streetfood til Onyx - Michelinrestaurant) og severdigheter.

Rommene ble oppredd to ganger om dagen, og alle ansatte var blide og høflige.

Opphold: september 2016, reiste som et par
1  Takk, cecmau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016

Du blir møtt av piccolo som tar vare på bagasjen ved ankomst. På rommet venter smakfull innredning i god størrelse og bad med alle fasiliteter. Veldig god service rent og pent. Benyttes oss av spa AVD. Som var deilig avslappende. Men det aller beste er beliggenhet. Du går rett ut i sentrums handlegater og gå gater! Anbefales virkelig!

  • Opphold: januar 2016, reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Annette Olsen Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KempinskiBudapest, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2016
Google-oversetting

Dear Annette Olsen Y,

Greetings from Budapest!
We are delighted that you had a wonderful first stay with us and had time to relax at our lovely Kempinski The Spa. Thank you very much for endorsing our hotel on TripAdvisor and taking the time to share your lovely feedback. We very much look forward to many opportunities to host you in the future.

With warmest regards,
Your Kempinski Budapest Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2016

Vi var her på firmatur og var ti stykker som dro til dette hotellet. Det ligger veldig sentralt, vi tok taxi fra flyplassen, men helt sikkert mulig å komme seg dit på andre måter. Hotellet er stort og har en hyggelig betjening. Rommet vi hadde var overraskende stort og var rent og fint. Ble vasket og redd opp hver dag. Vi spiste frokost andre steder så den kan jeg ikke uttale meg om, men vi spiste en lunsj på samme sted som frokosten serveres og den var veldig god. Tar turen tilbake hit neste gang vi skal til Budapest.

  • Opphold: april 2016, reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Stine D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KempinskiBudapest, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2016
Google-oversetting

Dear Stine D,
Thank you very much for sharing your experiences from your recent stay at Kempinski Budapest.
It is always a pleasure to read that our guests are happy with our central location. We were thrilled to read that you enjoyed our large and clean rooms. Thank you very much for praising our dining facilities.
We hope that we can welcome you back soon.
Best regards,
Your Kempinski Budapest Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2016

Her her du et bra hotell.
Store flotte rom. Hyggelige ansatte og veldig sentral beliggenhet.
Fantastisk utvalg i frokostserveringen men litt urolig lokale med mange mennesker som går frem og tilbake på grunn av plasseringen av maten.

  • Opphold: mars 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, André L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KempinskiBudapest, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2016
Google-oversetting

Dear André L,
It was truly a pleasure to read that you were absolutely impressed with your stay at Kempinski Hotel Corvinus Budapest. We would like to thank you for your feedback on our location, rooms and breakfast.
We will look forward to your next visit!
Kind regards.
Your Kempinski Budapest Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til shopping, mat og attraksjoner.
Rommene er store og godt utstyrt. Det er rent og blir vasket hver dag.
Hyggelie resepsjonister og personal. Anbefaler behandling på spa- du vil ikke angre.
Hadde valgt dette hotellet igjen

Opphold: februar 2016, reiste med venner
Takk, Beate V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KempinskiBudapest, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2016
Google-oversetting

Dear Beate V,

We were more than happy to read that you had a great stay with us and that you have enjoyed your visit in all aspects. Thank you very much for kind acknowledging our team, rooms and the facilities provided, especially the treatment at Kempinski The Spa. As you have mentioned, the hotel is ideally located in downtown Budapest enabling our guests to discover its diversity. We hope you are ready for future culinary adventures at our Gastronomic Quarter Downtown Budapest!

Again, we thank you for your kind recommendation and we would love to welcome you back very soon again.

Kindest regards,
The Kempinski Budapest Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser