Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 233
Vis tilbud
Expedia.com
USD 278
Vis tilbud
Agoda.com
USD 315
USD 209
Vis tilbud
SPAR USD 106
Hotels.comUSD 278
eDreamsUSD 234
HurbUSD 315
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 065)
Filtrer anmeldelser
3 065 resultater
Vurdering fra reisende
2 167
672
149
45
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 167
672
149
45
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 065 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2018

Populært sentrumshotell, kort vei til julemarkedene mm. God service må fremheves.
Koselig spisested/sted for avslapping ved siden av resepsjonen.
Rommene pene og rene.Obs en etage er under oppussing.
God restaurant i tilknytning til hotellet - anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, aotfred
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BudapestTeam, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2018
Google-oversetting

Dear Aotfred,
Thank you so much for having chosen to stay in Kempinski Hotel Corvinus during your visit to Budapest. We are glad that you liked our facilities as well as the service. The team and I will be thrilled to welcome you back the soonest.
Warm regards,
István Kovács
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Vi kom litt tidlig og fikk sjekke inn på tre superior rom, selv om bare ett rom var ferdig. Da vi kom etter lunch, var ett av rommene endret. Dette fikk følgefeil da to rom var for to netter og ett rom for tre. Siste dagen virket ikke nøkkel, rommet ble ikke rengjort og vi var noen ganger mer i resepsjonen enn nødvendig!
Frokost logistikken er elendig! Det CAR mange ledige bord, men ungen ryddet! Derfor sto vi i kø og ventet & ventet, tilsynelatende helt tilfeldig hvem som fikk bord - altså svært varierende ventetid uten noe kontroll! Vi begynte til slutt å rydde et bord selv! Til 32€ pr snute bør de klare dette bedre!
Spa behandling i 2 etg var praktfullt! Og hotellets beliggenhet er super-sentral.
Men fem stjerners hotell bør være hakket bedre enn dette!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 814sirib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BudapestTeam, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Siri B,
First of all, thank you for staying with us. I am terribly disappointed to know that your stay was not to your satisfaction and specially sad to see that you did not find the warmth and caring attitude that we really pride ourselves on. Please know that this is not of the norm, and we will use your comments as we continually evolve to best meet and exceed our guests' expectations. I realize that your faith in our service capability might indeed be shattered, but I would be thankful if you gave us another opportunity to be of service to you on your future travels to Budapest.
With best regards,
Istvan Kovacs
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2017 via mobile enheter

Flott hotell, noe tull ved innsjekking da vi var en gruppe.
Flott service og gode råd om området, shopping mm.
Frokost i en koselig bistro på hotellet med godt utvalg og hyggelig betjening.

Fri Wifi i lobbyen

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, monah447
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BudapestTeam, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2017
Google-oversetting

Dear Mona H,

We are thrilled that you had a fantastic trip with your colleges and had also a little time to discover Budapest where we could give a precious Insiders' tips. Thank you so very much for your kind endorsement on ÉS Bisztró's selection and for your heartfelt affirmation of the service level you have experienced. This aspect of our profession is, without a doubt, the most fulfilling for us. Looking forward to welcome you back for many more inspiring stays and please rely on our entire team to discover our capital even further!
Sunny greetings from Budapest!
István Kovács
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2016 via mobile enheter

Vi var to vennepar på tur, beliggenheten kunne ikke vært bedre eller mer sentral! Rett utenfor hotellet lå butikker (fra H&M til Tommy Hilfiger), restauranter (fra Streetfood til Onyx - Michelinrestaurant) og severdigheter.

Rommene ble oppredd to ganger om dagen, og alle ansatte var blide og høflige.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, cecmau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016

Du blir møtt av piccolo som tar vare på bagasjen ved ankomst. På rommet venter smakfull innredning i god størrelse og bad med alle fasiliteter. Veldig god service rent og pent. Benyttes oss av spa AVD. Som var deilig avslappende. Men det aller beste er beliggenhet. Du går rett ut i sentrums handlegater og gå gater! Anbefales virkelig!

Dato for oppholdet: januar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, annetteobu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KempinskiBudapest, Manager på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2016
Google-oversetting

Dear Annette Olsen Y,

Greetings from Budapest!
We are delighted that you had a wonderful first stay with us and had time to relax at our lovely Kempinski The Spa. Thank you very much for endorsing our hotel on TripAdvisor and taking the time to share your lovely feedback. We very much look forward to many opportunities to host you in the future.

With warmest regards,
Your Kempinski Budapest Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser